Megszületett az ítélet Oszter Sándor és vádlottársai ügyében. A színészt ötödrendű vádlottként befolyással való üzérkedés vádjában nem találta bűnösnek a bíróság. Felmentették – írja a borsonline.hu.

[mnky_ads id=”10551″]

A színész és több társa befolyással való üzérkedésének ügyében már 2016 vége óta zajlanak a tárgyalások, kedden megtörtént az utolsó tárgyalási nap. A színész a keddi tárgyaláson nem is állt szóba senkivel és a bíróság előtt is csak röviden beszélt az utolsó szó jogán:

Semmiben nem érzem magam felelősnek, nem vagyok bűnös. Mindenben egyetértek az ügyvédemmel. Amivel vádolnak, az egyszerűen nem igaz.

[mnky_ads id=”10552″]

Ítélet

Az elsőrendű vádlottat 160 óra könnyű fizikai közérdekű munkára, a másodrendű vádlottat 100 óra közérdekű munkára ítélték. Legsúlyosabb büntetést a jelenleg is szökésben lévő negyedrendű vádlott kapott: őt befolyással való üzérkedés miatt öt év szabadságvesztésre ítélték – melyből 1 év hat hónap letöltendő -, valamint 600 ezer forint pénzbüntetést és 58 millió forintos vagyonelkobzást is kiszabott rá a bíróság.

(forrás: borsonline.hu)

[mnky_ads id=”10553″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét