BlogbazárKiemelt hírek

Ötöske, a bérbuzis helikopterező

Perintfalvi: Zsoltika, még te is megtanulhatsz újra embernek lenni!

Éplelkű ember busás összegért sem gyűlölködik, de Ötöskének, a mocskos szájúnak, ezt hiába mondanánk, mert ő még a Pápát sem tiszteli.

Most épp a homofóbiájával dicsekszik nagyhangon,

de ezen nem kell csodálkozni, hiszen már az élő fába is belekötött. És még büszke is rá, hogy ő a szarozás non plus ultrája.

Miért pont a melegeket hagyná ki?!

Az én szememben dologtalan, hitvány, semmirekellő egyed ez az Ötöske, mert béketeremtés helyett, betegesen ellenségképet keres. Le kéne már higgadnia, és nem alsógatyákat meg bugyikat kukkolnia. Hogy a többit ne is említsem.

Nőként azt gondolom, hogy egy valamirevaló férfi nem bizonygatja a nemi hovatartozását, mert ha bizonygatnia kell, akkor ott már gond van. Ötöske nemi identitása, hovatartozása, gusztusa, és büszkesége az ő magánügye.

Tegye ki egy társkeresőre, egy szex chatre, vagy az ablakába

Tök mindegy. Csak hagyja abba az ócska magamutogatását, az avítt trágárkodását, mert gusztustalan, és lejárt lemez. Semmivel sem különb, mint a valóságshow farkát helikopterezve pörgető celebje. Belemerevedett a szerepébe.

Nem hiszem amúgy, hogy pártjában mindenki osztja a szélsőséges nézeteit, inkább arról lehet szó, hogy nem kérnek a vele való alja és értelmetlen vitákból. Egy mániákusan dühöngő, vigyorgó vagy épp szitokszavakat osztó agresszorral szemben felesleges is párbeszédet keresni, mert fegyverként használja a hangerőt, és a másik személyének lejáratását.

Teheti, mert hagyják neki

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Jegyezzük meg! Tisztességes, becsületes ember nem ítél el, és nem tesz bűnbakká senkit, bőrszín, vallás, származás, nemi identitás, nem, életkor, egészségi állapot, szociális helyzet miatt. Egyszerűen nemet mond a kirekesztőkre. Akkor is, ha nem hagyják.

 

About Author

Szólj hozzá!