Sorting by

×

Pedofil a magyar diplomata?

Pedofilok sajnos mindenhol vannak, ahogy egyéb bűnözők is, éppen ezért találták ki annak idején a politikában a nemzetbiztonsági átvilágítás rendszerét. Ez az a vizsgálat, ami ha jól működik, működtetik, szinte biztosan kiszűri azokat, akik nem odavalók.

Kaleta-ügy

K. Gábor nagykövetként 2019. március 18-án több helyi vezetővel is találkozott. Alig két héttel később felmentették a szolgálatából. Mára már tudjuk, hogy azért, mert 19 ezer gyermekpornográf anyag volt a birtokában. (A tényekhez hozzátartozik, hogy K. Gábort Szijjártó Péter javaslatára nevezték ki, valamint hogy a magyar külügyminisztérium a limai nagykövetség műholdas hálózatának a fejlesztésére több mint 200 millió forintot költött. Az intézményre fordított összeg pedig meghaladta az 1 milliárdot.)
K. Gábor tagja volt egy nemzetközi pedofil hálózatnak.

A kormány majd egy évig mélyen hallgatott

A perui újságokban kutattam utána, hogy 2019. március 18.- 31. között beszámoltak- e pedofilokat leleplező akciókról. Nos igen. Az itt látható cikk minden bizonnyal arról az akcióról tudósít, melynek során K. Gábort is letartóztatták. A cikk megjelenésének dátuma alapján K. Gábort feltehetően 2019. március 28-án vagy 29- én fogták el.

 

 

 

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.