Pénzügyi asztrológiai előrejelzés a 2019-es évre

A 2019-es év a Kínai horoszkóp szerint disznó éve, mely az állatövi jegyek hordozóinak általánosságban is jó szerencsét ígér, különösen a szerelemben és a pénzügyekben. De van 5 jegy, amelyek viselőinek erőfeszítéseit ez az év különösen megjutalmazza. Nem kell sokat és keményen dolgozniuk és a pénz mégis megtalálja őket. 

Az asztrológusok szerint ….

Bak

A Bak joggal érdemli meg a pénzügyi sikereket, hiszen keresve sem találni nagyobb szorgalmasabb dolgozót nála. Ennek az állatövi jegynek a birtokosai igencsak szeretik pénzt, ezért talán nem meglepő, hogy a bolygó leggazdagabb embere is a Bak csillagjegyben születettek közül kerülnek ki. A Bak számára fontos, hogy elérje a célját, annak érdekében, hogy ez megtörténjen, mindent megtesz. Hétvégén és szabadidejében is dolgozhat. És 2019-ben a Disznó éve nagylelkűen jutalmazza ezen jegy birtokosait.

Szűz

Nehéz találni még egy olyan állatövi jegyet, melynek birtokosai pedánsabbak lennének, illetve jobban értenének a pénz megtakarításához. A Szűz nagyon takarékos, és tudja, hogyan kell megfelelően kezelni a pénzügyi kiadásokat, és ez a legértékesebb készsége. De ez nem jelenti azt, hogy a Szűz jegy képviselői fukarok, vagy zsugoriak lennének, hanem csak azt, hogy értik annak módját, hogyan kell józanul viszonyulni a munkával megkeresett forintokhoz. Ez érthető is, hiszen a Szűz keményen dolgozik, és mindig a legjobb szakember szeretne lenni a saját területén. A 2018-as év nagyon sikeres volt ennek a jegynek a képviselői számára, de még ehhez képest is a 2019 évben valódi áttörést érhet el.

Felhagyhat az örökös spórolással, ideje, hogy élvezze az életet, vagy, hogy egy régóta tervezgetett dolgot megvásároljon. Nem aggódnia, a disznó éve nem engedi, hogy pénzügyei rosszra forduljanak!

Vízöntő

Ez a jegy nagyon nagy tudású, képzett embereket takar. melyek sosem fáradnak el a folyamatos tanulástól. És ez meg is látszik a pénztárcájuk vastagságán is, hiszen a Vízöntők mindig tisztában vannak az új dolgokkal, továbbá képesek újításokat bevezetni tevékenységükkel kapcsolatban. Az Vízöntő úgy véli, hogy mindent elérhet, a legfontosabb ezzel kapcsolatban az, hogy ennek érdekében erőfeszítéseket is kell tennie. De a 2019-es év ebből a szempontból különleges lesz, hiszen a disznó évében a siker érdekében még jelentősebb erőfeszítéseket sem kell tenniük, a csillagok gondoskodnak a Vízöntők anyagi jóllétéről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük