Reklámfilm, amiben a Rogán házaspár még kevésbé volt irritáló

Rogán Antal még “csak” az V. kerület “homokozójában” volt a főkakas és párja, Cecília asszony is előtte volt még pár szépészeti beavatkozásnak és remekbe szabott üzleti vállalkozásnak, amikor a véletlen úgy hozta, hogy egy reklámfilm szereplőivé váltak. Ekkor 2012-őt írtunk.

A megörökített séta….

A 444.hu olvasója hívta fel a figyelmet a klipre, amit a spanyolországi Puerto Banúsról forgattak.

(Figyelem a videó nehezen indul, néha többször is rá kell kattintani, de méri.)

Puerto Banús

Puerto Banús 1970-ben építették, azóta ez a Costa del Solnak nevezett partszakasz egyik legfelkapottabb szórakoztatóközpontja, nemzetközi hírességek is gyakran megfordulnak itt. Például Rogánék. Évente közel 5 millió ember látogatja. A város központja a kikötő, ahol többnyire észak-európai, (különösen az Egyesült Királyság ) arab (különösen Kuvait és Szaúd-Arábia) és spanyol turisták. látogatják. A kikötő 915 hajó befogadására alkalmas, jellemző a nívóra és árfekvésre, hogy Szaúd-Arábia királya és a világ leggazdagabb személyei időznek itt. A kikötő mögött az utcák tele vannak bárokkal, butikokkal és éjszakai klubokkal. A rossz-nyelvek azt firtathatnák, hogy kikkel találkozhatott a később a Fidesz-létrán felkapaszkodott polgármester, de erre semmi bizonyítékkal nem szolgálhatunk.

Tény viszont….

A filmet 2012-ben töltötték fel, Rogán Antal ebben az évben még csak az V. kerületi polgármester és parlamenti képviselő volt, majd ezen a nyáron nevezték ki a Fidesz frakcióvezetőjének, és ugyanebben az évben nyújtotta be a letelepedési kötvényekről szóló törvényjavaslatát, amivel aztán a hozzá közel álló üzleti körök kaszáltak nagyot. 

Letelepedési kötvény. Megvan? Képben vagyunk? A cucc, a Rogán Tóni biznisze! Beugrott?

Rogánné, Cecília asszony…

A felvétel láttán a hölgy még nem tartozott Magyarország vezető üzletasszonyai közé. Még előtte van a kerítésen belüli világhírnév.

Reszkess reklámipar! Új seriff(ek) érkezett!

Mi a közös Kim Kardashianban és Rogánné Cecíliában?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük