Rózsa György komoly balesetet szenvedett - Egy év lábadozás vár a televíziósra! - Városi Kurír

Sorting by

×

Rózsa György komoly balesetet szenvedett – Egy év lábadozás vár a televíziósra!

Szerencsétlen baleset történt Rózsa Györggyel, ugyanis a tévés csütörtök délután a budapesti rákospalotai temető előtt megbotlott, elesett és csípőcsont törést szenvedett.

Hirdetés

Szinte elviselhetetlen fájdalmak

A Bors információi szerint -írja a Blikk- a kapuőrök arról számoltak be, hogy

egy hatalmas, fájdalmas kiáltásra figyeltek fel, majd meglátták, hogy az ismert televíziós, Rózsa György fekszik a járdán.

A szemtanúk szerint hatalmas puffanással csapódott a földnek, amely hatására komoly fájdalmai voltak, majdnem elvesztette az eszméletét. A kapuőrök Rózsa György segítségre siettek, majd megpróbálták felemelni, ám látták, hogy nagy lehet a baj, így mentőt hívtak.

A szerencsétlenség után a mentők egyből a baleseti intézetbe szállították a tévést, ahol megállapították, hogy műteni kell, ugyanis a csípőcsontja eltört.

A jelenleg még kórházi ápolás alatt álló Rózsa György, a lap keresésére elmondta:

Valamivel már jobban vagyok, de nagyon nehéz beletörődnöm abba, hogy valószínűleg egy évig tartó rehabilitáció vár rám. Jó ideig kerettel, majd hat hét múlva bottal tudok járni.

Mint elárulta, így Franciaországba sem tud utazni a barátaival, sőt, a könyvét sem tudja folytatni. Persze, azért a legendás tévés a kórházban sem bújik ki a bőréből:

a nővérek beszámolója szerint ugyanis még a betegágyon is udvarol nekik.

Így látja ezt a napot a Városi Kurír!

 

Rózsa György

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.