Gárdony polgármesterének agyára ment a meleg? - Ráküldi a rendőrséget saját polgáraira, mert fürdeni szeretnének a hőségben ott, ahol mindig is ezt tették? - Városi Kurír

Sorting by

×

Gárdony polgármesterének agyára ment a meleg? – Ráküldi a rendőrséget saját polgáraira, mert fürdeni szeretnének a hőségben ott, ahol mindig is ezt tették?

Gárdonyba legörgött Orbánia! Többször beszámoltunk a Gárdonyi Közlöny nyomán a városban tapasztalható, az “átlagembernek” felfoghatatlan tiltó rendelkezésekről, indokolhatatlan lezárásokról és minimum szokatlannak -vagy már nem is annyira?- nevezhető tóparti építkezésekről, parkolóbérbeadásról. A mostani eset azt demonstrálja, ahogy “város polgármestere ráküldi a rendőrséget a saját polgáraira, válaszóira, kizárólag azért, mert fürdeni szeretnének a hőségben ott, ahol mindig is ezt tették?!”

Hirdetés

Bekeményített a polgármester

A fürdési tilalom bevezetését senki sem érti igazán. Egy tóparti területen, homokos, lidós partszakaszon fürödni tilos táblák?

Nem is vette komolyan a többség,

a nyári hőségben a város utolsó ingyenesen használható homokos befutója körül tömegeket lehet látni minden nap. Egy önkormányzatnál dolgozó ismerősünk szerint – írta a Gárdonyi Közlöny-  Tóth István a Gárdonyi Rendőrkapitányság vezetőjénél járt a hét elején.

Másnap megjelentek a rendőrök és a fénykép készítője arról tájékoztatott, hogy a többségében családos, kisgyermekes emberekhez odamentek és tájékoztatták őket a “tényállásról”, de büntetést nem alkalmaztak.

Emellett, a Holdfény sétányon további tiltó táblákat is kihelyezett a város pár napja, éppen a homokos befutó két végén.

varosikurir 3

Azért az milyen már, hogy egy város polgármestere ráküldi a rendőrséget a saját polgáraira, válaszóira, kizárólag azért, mert fürdeni szeretnének a hőségben ott, ahol mindig is ezt tették?!”

Előzmény-furiságok Gárdonyból….

 

gárdony

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

  • 2021.07.13 - 11:53
    Közvetlen hivatkozás

    Erre a szemétségekre nincsenek szavak!!Nemnormális itt már lassan senki!szégyen amit művelnek!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.