Figyelemreméltó, milyen megfogalmazást tartott megfelelőnek a másfél éve közölt hazug állítása miatt helyreigazításra utasított Zala megyei napilap a megvádolt DK elnöktől és Öntől is, kedves olvasó.

Bocsika

Helyreigazítást kellett közölnie a Zala Megyei Hírportálnak egy korábbi cikke miatt, vette észre a 444. A bíróság ítélete alapján a következő tömör üzenetet osztotta meg a Zaol.hu két napja:

Sajnálkozásunkat fejezzük ki amiatt, hogy 2018. március 14. napján megjelent „Zavart állapotban kampányol Gyurcsány (szavazás)” című cikkünkkel valótlanul híreszteltük, hogy Gyurcsány Ferenc részegen tartott sajtótájékoztatót, a jogsértésért Gyurcsány Ferenctől bocsánatot kérünk.

képernyőfotó

A szóban forgó cikk egyébként az Origot szemlézi, és szó szerint ugyanez a szöveg jelent meg több más megyei lapban is. Arról írnak, hogy Gyurcsány Ferenc néhány itallal próbálta meg enyhíteni a stresszes kampányhangulatot, és úgy állt ki egy sajtótájékoztatóra, amelyről videó is készült.

Gyurcsány: Le kell váltani a DK-t, nem így van…

Sírjunk, vagy nevessünk ezen a stand-up comedy előadáson? Gyurcsány Ferenc egyszemélyes magánszámához sokat nem nagyon lehet hozzáfűzni. Erről is szó esett a Bayer show legutóbbi adásában, ami megtekinthető itt: https://www.echotv.hu/adasok/2018/03/11/bayer-show/6661#ECHOTV #ANEMZETHANGJA #BAYERSHOW #GYURCSANY

Gepostet von ECHO TV am Montag, 12. März 2018

Bayer Zsolt annak idején úgy kommentálta

a bejátszott sajtótájékoztatót a Bayer Showban, hogy szerinte Gyurcsány

“matt részeg”

volt, mert

“ember ennyire hülye magától nem lehet”.

Gyurcsány többek között azt mondta ezen a sajtótájékoztatón, hogy

az MSZP és a DK megállapodásának lényege, hogy le kell váltani a DK-t.

Majd kis szünet után rájött, hogy rosszul fogalmazott, és javította:

Nem így van. Kezdjük újra! Az MSZP és a DK megállapodásának lényege, hogy le kell váltani a kormányt.

A többi megyei lapnak is helyreigazítást kellett közölnie a bírósági ítélet miatt, az Origo honlapján viszont nem találtunk ilyet.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét