Schmuck: az előválasztás arról szól, hogy egy Deák Ferencet vagy egy Zrínyi Ilonát fogunk választani!

Schmuck Andor felbukkant a semmiből, kavart egy kicsit, majd ahogy szokta, el is tűnt a bal(jobb?)fenéken. Az újabb egyhetes hírnevét arra használta, hogy ahol mikrofont kapott mondott pár rossz szót az ellenzéki indulókról, magasztalta Tarlóst és Orbánt, majd közölte, hogy viccelt…. Hétfőn bejelentette, hogy inkább polgármester lenne az V. kerületben.

Schmuck jött, ment…..

A Tisztelet Társaságának hétfői budapesti sajtótájékoztatóján magyarázta bizonyítványát. Azzal indokolta, hogy pár napig hülyítette a Budapestieket, hogy Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd) és Kálmán Olga (független, a Demokratikus Koalíció támogatásával) egyaránt jelezte, hogy megválasztása esetén megmarad a szépkorúak utazási kedvezménye a fővárosban.

Megköszönte, hogy 2428-an támogatták aláírásukkal

abban, hogy elinduljon az ellenzéki előválasztáson. Egyúttal emlékeztetett: korábban azt ígérte, ha a többi jelölt is kiáll ennek a “megszerzett jognak” a megtartása mellett, akkor ő nem vesz részt az előválasztáson. Ennek bizonyítékaként Karácsony Gergely választási szórólapjáról és Kálmán Olga szavaiból is idézett a mintegy hetven, túlnyomórészt idős szimpatizánsa körében tartott eseményen.

A Momentumról szólva úgy fogalmazott: a párt

“olyan fiatal, hogy nem is értik, miről van szó” (.), “majd megtanulják, hogy fontos az időseknek az utazás és az utazási kedvezmény”.

Mostantól az előválasztás arról szól, hogy egy Deák Ferencet vagy egy Zrínyi Ilonát fogunk választani!

A Tisztelet Társaságának elnöke bejelentette, hogy

elindul az októberi helyhatósági választáson a főváros V. kerületének polgármesteri székéért.

Programja is van!

Megválasztása esetén az önkormányzat minden “teraszengedélyből”, ingatlanhasznosításból, bérbeadásból és parkolásból származó bevételének felét “visszaosztja” a társasházaknak.

Schmuck, a hálás….

A következő napokban mind a 2428 aláírónak

“apró figyelmességgel”,

majd az idősek világnapjához közeledve, szeptember végén pedig egy

“elegáns, szép, igazi nagy bulival”

köszöni meg a támogatást.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük