Sorting by

×

Segítő horoszkóp, hogy az újévben felismerd a “hűtlenség papjait, papnőit” + videó!

Gyakran hallani, különösen a hűtlen természetű emberektől, hogy a “hűség túlértékelt fogalom”. Ez akár igaz is lehet, de csak akkor ha a hűség kérdésköre nincs tisztázva, és szinte mindent belehányunk aminek nincs is ott a helye. A fogalom tisztázására mi sem vállalkozunk, pusztán bemutatjuk a hűtlenség földi papjait, legalábbis azokat akiket még a horoszkópjuk is megjelöl.

Kos

Kezdjük is rögtön a leghűtlenebbel, a Kosokkal! A Kos srácnak ugyanis nem való a monogámia, hamar elunja magát egy átlagos kapcsolatban, így folyamatosan keresi az új kihívásokat. Imád hódítani, már-már ez a hobbija! Viszont nem árul zsákbamacskát, nem titkolja, hogy szüksége van a kalandokra, ez a személyisége része. Ha szerelmes lesz, egy ideig magára erőlteti a hűséget, azonban ahogy kezd felszállni a kezdeti rózsaszín köd, úgy kacsintgat ő is másfele…

Skorpió

Az a helyzet, hogy ha egy Skorpió srácba szeretsz bele, nem lesz egyszerű dolgod! Ő ugyanis szenvedélyes, érzéki és mindennél fontosabb számára a szexualitás, ezért nehezen áll ellen a testi kísértésnek. Megbízható és hűséges csillagjegy, ha barátságról, munkáról van szó, a szerelemben viszont nem ennyire egyértelmű a helyzet, mivel ha elhanyagolva vagy megbántva érzi magát, vagy valamiért szünetel az ágytorna, másnál keresi a megoldást. Cserébe viszont őrült féltékenyek tudnak lenni, szóval good luck!

Nyilas

A Nyilas férfinál nincs szabadabb, és a szerelemben sem bírja a kötöttségeket. Ha kicsit is úgy érzi, hogy megpróbálják visszafogni, szabályok közé szorítani, azonnal menekülni kezd. Képes az elköteleződésre, ha valaki mellett leteszi a voksát, az tuti, hogy élete végéig számíthat rá, és érzelmileg hűséges is marad, viszont az egyéjszakás kalandokra nem mindig tud nemet mondani, leginkább azért, hogy érezze, még mindig azt csinál, amit akar.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.