Sorting by

×

“…bármi van, fogd a saját hülyeséged Gyurcsányra! Az biztos bejön!” – A Gyurcsány-ellenes ellenzéki kommunikáció kimenetele….

2021-ben, az előválasztás előtt: -“Gyurcsánnyal nem lehet nyerni, mert elriasztja a bizonytalanokat és a “rendes” fideszes szavazókat, de majd MZP megszerzi azokat.” Persze már most kiderült a közvélemény kutatásokból, amit egyébként előre megírtam, hogy MZP nem hozott bizonytalanokat, a “jó fideszesek” se pártoltak át az ellenzékhez, hanem csökkent az ellenzék támogatottsága. Ha pedig a DK-sok végleg elkeserednek és nem mennek szavazni majd, akkor nemhogy sokkal több voksot hoz MZP, hanem sokkal többet fog veszíteni az ellenzék.

Ennek ellenére MZP és csapata a mai napig folyamatosan köpködi, árulózza Gyurcsányt és híveit

2022 tavaszán, az elvesztett választás után:

“A szemét Gyurcsány, meg a DK-s hívei nem értették meg az idő szavát, nem jöttek ránk szavazni, ezért veszített az ellenzék!”

Szóval totális fideszes kommunikáció.

A lényeg, bármi van, fogd a saját hülyeséged Gyurcsányra! Az biztos bejön.

Na, ezért veszíthet az ellenzék tavasszal, mert ilyen szellemi és erkölcsi színvonalú emberekből áll jórészt.

Meddig eszi még a magyar nép a gerinctelen fideszes és nem fideszes hazugságot! Meddig lehet még hülyének nézni, megvezetni a magyarokat?!

Szégyenkezzen a magát ellenzékinek valló összes ember, akinek ugyanaz a fő mondanivalója, hatalom megszerzési technikája, mint Orbánnak! A gyurcsányozás!

Tragikus és abszurd ország az, ahol az ellenzék egyik része fontosabbnak tartja legyőzni az ellenzék másik részét, mint a zsarnok hatalmat!!!

Kapcsolódó

 

"...bármi van, fogd a saját hülyeséged Gyurcsányra! Az biztos bejön!" - A Gyurcsány-ellenes ellenzéki kommunikáció kimenetele....

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.