Sorting by

×

Frissítve! Gyurcsány: azt kérte a kapitány, hogy ne kampányoljak. Így fogok tenni! – Forrnak a komment-indulatok, célkeresztjükben: Márki-Zay

 Gyurcsány Ferenc DK-elnök közösségi oldalán fura bejegyzést tett közzé a Márki-Zay Péterrel történt találkozójáról. Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje “visszautasíthatatlan” kérése kiverte a biztosítékot a megszólaló kommentelők körében. Frissítés a cikk végén!

MZP, a kapitány….?

“Azt kérte a kapitány, hogy ne kampányoljak. Így fogok tenni”

-jelentette be közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc.

A kommentekből….

“Ő közben pártot épít ellened!!?? Ez biztos hogy meg hibbant!!!”

“Megevett bennünket a fene! Ez értelmetlenség. Mondom ezt olyan emberként, aki maximálisan kompromisszum-párti. Ha ilyen a “jó” találkozó, milyen lehet a rossz?”

“Számomra egyértelmű a dilemma: lehet-e, szabad-e zsarolni, sakkban tartani az összefogásban részt vevő hat pártot pusztán azzal a ténnyel, hogy az Előválasztás második fordulójában – gyaníthatóan fideszes segédlettel – Márki-Zay vitte a primet, az a Márki-Zay, aki azóta egyesegyedül saját magát építi? (És szabad-e, érdemes-e engedni ilyen zsarolásnak?) Hogy miként építi, az is megérne egy misét, de vajon mikor ébrednek rá a pártvezetők – és mikor ébrednek rá a választók -, hogy az Orbán és rendszere leváltásának szándékával tilos visszaélni? Hogy a kapitány mit sem fog érni: derékhad nélkül? Hogy az általa megnyerni szándékozott fideszesek (?) és bizonytalanok száma meg sem közelíti azokét, akiket ilyen sületlenségekkel esetleg elriaszthat, távol tarthat az áprilisi választástól? Gyurcsányra szokták mondani a soha nem bizonyítottat: többet visz, mint hoz. És MZP?!”

“Egységben az erő. A legfontosabb, hogy orbán menjen, ennek érdekében minden egyéni ambicióról le kell most mondani.”

“Hát nem hiszem, hogy jó ötlet a kapitanytol! Menni kell! DK csinálja a dolgát, minél több tagot kell be vonzani. MZ meg nem miniszter, az még messze van a céltól, akkor hogy lesz siker, ha mindenki ül a seggen, es várja, amíg a sült galamb teljesit?!!!!!!!Feri nincs megállás, menni kell!”

“Akkor bukta lessz! A DK nak nagy a szavazó bázisa,nélkülük….”

“Akkor majd az ellenzéki szavazókat is ő fogja toborozni?”

“Hülye kérést nem kell teljesíteni!”

“MZP külön utakon jár, és nem az összefogás egységét erősíti, hanem a saját pozicióját! Na ez az amikor azt mondja, az ember , hogy ez egy áruló! Elárulta az összefogás törekvéseit, amiért évekig dolgoztak, és akkor belép egy harmadik helyezett , az első helyre..(tudjuk hogyan…) legyőzve Klárát, és azóta megállíthatatlan az egója! Majd kiderül mire lesz ez elég neki jövő áprilisában!!!!!”

“Kapitány, kapitányom! Nem lesz ennek jó vége. Dobrev Klárának, Gyurcsány Ferencnek nem volt egy rossz szava múltbéli, közelmúltbéli, jelenlegi lépéseidről, nem győztek bennünket, alattvalóidat, csillapítani, nyugalomra inteni. Ezek után szólítod fel Gyurcsány Ferencet, hogy szálljon ki a kampányodból? Azt hiszem eljött az ideje a hat pártnak, hogy helyretegyen!”

“Kedves Feri!Én Rád bízom, hogyan kampányolsz!Korom ellenére úgy látszik, még nem sikerült felnőni a feladathoz, és naív vagyok, de azt figyeljük, hogy az előválasztásnak mi volt a lényege!Én már nagyon szeretném jól érezni magamat és családomat egy új-és élhető hazában, úgy hogy kérlek ezt már ne baltázzátok el!Nagyon elegem van már az egészből!Még utoljára elmegyek szavazni, és utánam a vízözön!Hajrá Dk és összefogás!”

Frissítés!

“Tehát nem pontos ez a beszámoló, természetesen hetekkel ezelőtt valóban beszéltünk Gyurcsány Ferenc elnök úrral, és én azt a javaslatot tettem, hogy ne a pártok vigyék ezt a kampányt, így Gyurcsány Ferencnek a személyes közreműködése ebben a kampányban is erre vonatkoztik. Én azt szeretném kérni a pártoktól, hogy ne pártos kampányt folytassunk, hanem a miniszterelnök-jelölt és a 106 jelöltnek a kampányát. Erről valóban beszéltünk”

– mondta Márki-Zay Péter az ATV Híradójának.

Kapcsolódó

 

Gyurcsány: azt kérte a kapitány, hogy ne kampányoljak. Így fogok tenni! - Forrnak a komment-indulatok, célkeresztjükben: Márki-Zay

átver

3 hozzászólás

 • 2021.12.11 - 15:15
  Közvetlen hivatkozás

  “… ne pártos kampányt folytassunk, hanem a miniszterelnök-jelölt és a 106 jelöltnek a kampányát. Erről valóban beszéltünk” Így is kell tenniük, nem a kapitány, hanem a józan ész szerint!

  Válasz
 • 2021.12.11 - 17:14
  Közvetlen hivatkozás

  A DK fontos, a DK kampányoljon, de GyF megosztó, ezért a józan ész azt kívánja, hogy kissé húzódjon háttérbe, ahogyan Dobrev K. kampányakor tette. Minél több választót kell megnyerni, vannak, akiknek GYF vörös posztó. Természetesen DK-s rendezvényeken részt kellene vennie, az övéit mozgósítania kell. Ez nem a sértődések ideje. Sajnos, ennyi év alatt sem volt képes az ellenzék semlegesíteni a FIDESZ gyurcsányozását, Őszödöt, nem tettek semmit azért, hogy a szövegértéssel küzdőknek megmagyarázzák a beszéd célját és lényegét, hogy rehabilitálják Gy.-t. A gyűlölet ellene túl erős, a FIDESZ karaktergyilkolása túl sikeres volt, ezért taktikai okokból mindenképp jobb, és az ellenzék nagyobb győzelmi esélyét szolgálja, ha háttérbe vonul valamennyire. Ami meg MZP pártépítését illeti, szerintem okos dolog. Sok jobbos van ebben az országban, akiknek vagy nincs pártja, vagy sok kis képződményt támogatnak, össze kell őket fogni, behozni a “közösbe”. Ne feledjük, hogy felmérések szerint hazánk lakosságának nagy része inkább jobboldali. Minden tisztességes ember kell a győzelemhez, egy korrupt rendszer elsöpréséhez.

  Válasz
 • 2021.12.12 - 10:02
  Közvetlen hivatkozás

  Hát MZP egyre többet árt az összefogásnak. Lehet, hogy GYF megosztó, de hipokritaság lenne háttérbe szorítani. Befolyásának arányában szerrepelnie kell a kampányban.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.