“Egy szenvedélyed van: a cumiztatás!” – Kiakadtak a kommentelők Orbán legújabb Sztahanovista-jelentésén

Orbán Viktor következetes ember, ha Ő egyszer azt mondta, hogy felvirágoztatja Magyarországot, akkor az fel lesz virágoztatva. Ettől -ha törik, ha szakad, ha tombol a Covid a népőrjítésnek köszönhetően, ha nem- a valóság tényei nem tántorítják el, megy a maga-kijelőlt úton. Igen  ám, de a két lábbal itt élők másként látják….

Tovább

Európa lesz@rja a kongresszusodat…. – Nem kímélték Orbánt a követői

Mostanság érdekes módon a Fidesz-prominensek bejegyzései alatt szép számmal találni olyan kommenteket, amiknek írói nem feltétlenül vanna elájulva az egyes bejelentéseiktől. Így járt Orbán Viktor is a kongresszusbeharangozójával. Lehet azt mondani, hogy persze a baloldali trollok…., de biztos, hogy erről van szó?

Tovább

Nem kímélték a kommentelők Orbánt! – Az tuti, hogy nem erre számított!

“3,250,000 honfitársunk beoltva. Ön regisztrált már?” – tette fel a kérdést Orbán miniszterelnök közösségi oldalán. Mivel hetek óta arra trenírozott minket, hogy a 3,5 millió beoltott bejelentése után jön a “jó világ”, gondolom, üdvrivalgással kevert alélásra számított legalább a követői között. Elszámolta magát!

Tovább

Van a gödörnek alja? – Rossz magyarsággal és borzalmas angollal posztolnak a honfitársak Judith Sargentini facebook oldalán

Beindultak a vérmagyarok, százával rontanak rá Sargentini asszony közösségi oldalára és egyikük sem veszi észre, hogy egyre mélyebbre süllyed a renoménk. Sajnos így egységesen: a magyaroké!

Tovább