Gulyás alig ragadott Kormányinfó-mikrofont, de a kommentelők már formában vannak!

Gulyás Gergely a Kormányinfón elmondta, hogy nem volt kormányülés, de a kormánykabinetek vezetői találkoztak, és olyan döntéseket hoztak, amelyeket be kell jelenteniük. Szentkirályi Alexandra és Gulyás Gergely mellett Németh Szilárd jelent meg a sajtótájékoztatón.

Frissítve! Gyurcsány: azt kérte a kapitány, hogy ne kampányoljak. Így fogok tenni! – Forrnak a komment-indulatok, célkeresztjükben: Márki-Zay

Gyurcsány Ferenc DK-elnök közösségi oldalán fura bejegyzést tett közzé a Márki-Zay Péterrel történt találkozójáról. Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje „visszautasíthatatlan” kérése kiverte a biztosítékot a megszólaló kommentelők körében.

„Piros volt a paradicsom, nem sárga, Magyarország előre megy nem hátra!” – Szétsavazták Orbánt a kommentelők

Úgy tűnik, tele van az emberek hócipője az Orbán Viktor közösségi oldalán naponta megjelenő 50-es éveket idéző sikerpropagandájából, amiben napról napra újabb béremeléssel kecsegteti a különböző szektorokban dolgozókat. Kezdünk felnőni?

„Egy szenvedélyed van: a cumiztatás!” – Kiakadtak a kommentelők Orbán legújabb Sztahanovista-jelentésén

Orbán Viktor következetes ember, ha Ő egyszer azt mondta, hogy felvirágoztatja Magyarországot, akkor az fel lesz virágoztatva. Ettől -ha törik, ha szakad, ha tombol a Covid a népőrjítésnek köszönhetően, ha nem- a valóság tényei nem tántorítják el, megy a maga-kijelőlt úton. Igen  ám, de a két lábbal itt élők másként látják….

Európa lesz@rja a kongresszusodat…. – Nem kímélték Orbánt a követői

Mostanság érdekes módon a Fidesz-prominensek bejegyzései alatt szép számmal találni olyan kommenteket, amiknek írói nem feltétlenül vanna elájulva az egyes bejelentéseiktől. Így járt Orbán Viktor is a kongresszusbeharangozójával. Lehet azt mondani, hogy persze a baloldali trollok…., de biztos, hogy erről van szó?