„Piros volt a paradicsom, nem sárga, Magyarország előre megy nem hátra!” – Szétsavazták Orbánt a kommentelők

Úgy tűnik, tele van az emberek hócipője az Orbán Viktor közösségi oldalán naponta megjelenő 50-es éveket idéző sikerpropagandájából, amiben napról napra újabb béremeléssel kecsegteti a különböző szektorokban dolgozókat. Kezdünk felnőni?

Ezen a héten szóban kiszórt milliárdok….

A hétvégi cukiskodást letudva a hétköznapokra is tartogat az Orbán-kommunikáció nap rendszerességgel pár milliárdnyi „adományt” az alattvalóknak. Ezen a héten a miniszterelnök ugyan azzal a huncut molyost ránk villantó orcával és szöveggel Mikulás napján ez posztolta jelezve, hogy mindezt neki köszönhetik az érintettek:

A keddi nap a nyugdíjasoké volt, nekik lengetett be 5 %-os emelést a regnáló elsőszámú közszolga szerényen megjegyezve „királyi többesben”:

aláírtuk!

… és megérkeztünk a szerdai etáphoz…

Ezen a képen a bárgyú vigyorhoz öltöny-nyakkendő is dukált….

A kommentekből….

A kötelező körök után, amiben a pártkatonák üdvözlik a Kedves Vezető jóságát már nem ilyen szervilisek a hozzászólások:

„Ohh minden tényleg minden napra jut valami a választásokig. 😃 Választásokat félévente!”

„A 27 %-os ÁFA-t kellene csökkenteni, azt mindenki érezné és azzal mindenkin segítenének. Németországban a 19 %-os ÁFA-t, 16 %-ra csökkentették, hogy segítsék az embereket a pandémia alatt ! Még a szomszéd Szlovákiában is csak 20 % az ÁFA !”

„Egyet előre, kettőt hátra..

„Az árak fel, a fizetések fel! Ezt hívják inflációnak!”

„Piros volt a paradicsom, nem sárga.. Magyarország elore megy nem hatra!”

„11 évig észre se vetted a bérüket.”

„Nagyon rossz felé halad a világ ! Az emberek nem tudnak már megélni… Nonstop munka éhbérért….”

„Miért nem 25-tel, mint a sajátjukat szinte minden évben tavasszal? ”

„E szöveg mellett az a gonosz mosoly mindent elárul …kedves Orbán báttyám”

„Még ha az összes fegyveres szerv, gondolok itt mint katona, rendőr, katasztrófa védelem (tűzoltó) bérét 50%-al emelné az is kevés lenne. Legalább ne propagálná ezeket a felejthető adatokat. Persze ez is több mint a semmi, de ha figyelembe vesszük mit vár el tőlük nevetséges. Egy éve nem tudja a katona otthagyni a pályát, még ha szeretné is folyamatos kormányzat által megszavazott vészhelyzet miatt. Van akinek egy éve lejárt a szerződése, csak a vészhelyzet miatt a hjt-ben foglaltak alapján maradnia kell. Ha figyelembe vesszük a honvédségnél egy polgári fizetést illetve egy legénységi fizetés, az fog kijönni, hogy egy érettségizett legénységi katona kevesebbet keres mint egy polgári alkalmazott. Erre 10% 🤣 Viccnek is rossz”

„Találj már ki valami mást g*** mert már unalmas minden reggel ez a szlogen”

„A katonàkét 10%-al? Bezzeg más szektorban dolgozók 20% Noooormàlis???🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Mi ez a bruttó 10%???”

„A szakadék is előre van, nem hátra. ”
„Az árak csak idén emelkedtek 20-30%-ot….”

„Köszi, hogy hitelből ennyire bőkezűek vagytok!”

„Bruttó 264 ezret ajánlanak egy kezdő katonának. Most ez bruttó 280 lesz? Nincs egész két kiló így se .. áldozza fel az az életet esetlegesen egy vészhelyzetben ennyiért akinek két anyja van.”

„Annyira csak nevetni tudok. Mert vicc az egész. Boltban dolgozom és én tudom hogy hetente mennek fel az árak de kegyetlenül. Úgyhogy hagyjuk már ezt az álszentséget hogy emeljük a fizetést meg hú de jó fejek vagyunk dolgot. Közbe minden mást is emelnek.”

Kapcsolódó

 

"Piros volt a paradicsom, nem sárga, Magyarország előre megy nem hátra!" - Szétsavazták Orbánt a kommentelők

2 thoughts on “„Piros volt a paradicsom, nem sárga, Magyarország előre megy nem hátra!” – Szétsavazták Orbánt a kommentelők

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük