Németh Balázs hírolvasóból lett vb-t szervező vezér: nem a mi dolgunk, hogy az árakról beszéljünk. Én nem is tudom, hogy mennyi lesz…

Orbániában teljességgel életszerű és simán a pénztárnál fizető milliók szemébe vágható, hogy az atlétikai világbajnokságot szervező cég feje, Németh Balázs nem tudja, sőt, nem is érdekli, hogy mennyi közmilliót költ a regnáló nevében a rendezvényre. Ha szépen, magyar szavakkal küldi el melegebb éghajlatra a magyarok nevében érdeklődő sajtómunkást, akkor a Varga-bejelentett fogyasztóvédelmi hatósági vizsgálat sem veszélyezteti arcátlanságát.

Read more

Nógrád vármegye főispánja: “a természetes fejlődés velejárója, hogy most már a szimbólumokra is gondolunk”

Nem egy Mikszáth-regényt vesz a kezébe az olvasó manapság, ha vármegyéről és ispánról olvas, elég, ha belelapoz egy magyar sajtótermékbe, vagy bekapcsolva felejti a tévéjét híradó-időben, esetleg az internet aktuális történései között tallózik. A milliárd -1.000 millió!- forintos költségre rúgó kormány-ötletről egy gyakorló főispán beszélt az ATV Heti Napló című műsorában.

Read more

Ujhelyi: pénzt és életet!

735.788.071 euró, vagyis közel 300 milliárd forint hívható le csak az idei évben abból az összesen mintegy kétezer-milliárd forintos uniós keretből, amelyből a következő hét év során egészségügyi fejlesztési- és beszerzési programokat lehet finanszírozni az európai tagállamokban. Csak az a kérdés, hogy Magyarország és a magyar egészségügyi intézmények, illetve szakmai szervezetek mennyit lesznek képesek sikeresen lehívni ebből a pénzből – kezdte szokásos vasárnapi nyílt levelét Ujhelyi István Európai Parlament képviselő közösségi oldalán.

Read more

Rogánék kaszálták a legnagyobbat az augusztus 20-i dzsemboriból, a végösszeg 10.300 millió forint volt

Ízlelgessük: 10 milliárd -10.000 millió- közforint! – kerekítve ennyit költött a “gondoskodó” megválasztott kormánypárt “Európa legnagyobb tűzijátékára”, a Tűz és Fények játéka nevet viselőre és a hozzá tartozó showra, ami több mint 4 kilométer hosszan, a Margit hídtól egészen a Petőfi hídig tartott, 40 ezer pirotechnikai effektet használtak fel rá és a műsort 600 drónból álló drónshow, fényfestés és fényshow egészítette ki.

Read more

Kiderült, mennyi közpénzünkbe fáj Hernádi “meg nem nevezett összege” – 6.300 millió

“Én csak annyit mondhatok, hogy meg nem nevezett összegért valóban a magyar állam vette meg az épületet…..” – nyilatkozta Hernádi Zsolt a MOL előző, a XI. kerületi Október huszonharmadika utcában álló székházával kapcsolatban. Telt-múlt az idő, január 11-re közkinccsé vált az információ: 6,3 milliárdot 6.300 milliót- perkált az állam a MOL-nak.

Read more

Gulyás Gergely fel- illetve lefelé tartott hüvelykujja – Ne feledje alkalom adtán megköszönni neki(k) a lakóhelyének adott, vagy nem adott rezsitámogatást

Az összesen 44.000 millió közforint rezsitámogatást Gulyás Gergely fel- illetve lefelé tartott hüvelykujja alapján osztották el a (vár)városok és a (vár)önkormányzatok között úgy, hogy a fideszes vezetésű Debrecen kapta a legnagyobbat, hat ellenzéki vezetésű kerületnek egy fillér sem jutott.

Read more

Filmkritikus: rosszul instruált színészek szenvednek a kisiskolás szintű dialógusokkal rettenetesen ronda felvételeken, ez az Aranybulla

A Duna TV által karácsonyi ajándékként indított limitált széria első része megdöbbentő produktum. Az ideológiai nyomás azonnal robban, hiszen azt mindenkinek tudni kell, hogy III. Béla király korában Magyarország volt Európa egyik legfontosabb állama, a négy királyság egyike, de mivel a három másik nem volt érdekelt, a magyaroknak kellett megvédeniük Európát a keleti veszedelemtől, de főleg a muszlim előretöréstől – már csak az hiányzik, hogy lábjegyzetben kiírják, hogy „mint ma is” – írta Csákvári Géza Népszavában megjelent kritikájában az Aranybulla-t látva.

Read more

Pin It on Pinterest