Nyilas

Számára fontos a testmozgás, majdnem mindegy, mit és mikor, csak levezethesse energiáit. Bármilyen sportágat is választ, biztos, hogy örömét leli benne, amiben viszont szinte biztos sikert arathat, az az íjászkodás, az öttusa, vagy a lovaglás. Legjobban mégis a természetben végezhető mozgásformák gyönyörködtetik a Nyilast.

Bak

Ez a jegy hajlamos elhanyagolni saját magát és ezzel sajnos az egészségét is folyamatos tennivalói miatt, így nagyon fontos, hogy pezsgő mindennapjaiba valahogy mégis beleszuszakolja a rendszeres testmozgást. Feszültsége levezetéséhez a hosszú, lazító séták, a hosszú- vagy rövidtávú futás, vagy a jóga lehet a legideálisabb, de jeleskedhet a szellemi sportokban is, mint a sakk vagy különböző kártyajátékok.

- Hirdetés -

Vízöntő

Kíváncsiságuk és nyitottságuk miatt számos sport ideális lehet számukra, főleg akkor, ha minél érdekesebb és extrémebb a választott mozgásforma! Érdemes olyat választaniuk, ami az ügyesség és a koncentráció mellett jó fizikumot is igényel, ilyenek például a gördeszkázás, a vadvízi evezés, a hegymászás, a korcsolyázás vagy az extrém kerékpározás. Mindegy, csak ne legyen unalmas!

Halak

Ez a csillagjegy remekül kijönne a sport terén a Rákkal, hiszen hasonlóan hozzá nem túl sportos alkat, viszont ha mégis mozgásra adja a fejét, valamilyen vízi mozgásformát választ, vagy egy nagyon laza sétát az erdőben. Ennek a csillagjegynek azonban érdemes lehet kipróbálnia mégis a kocogást vagy a jógát, esetleg valamilyen táncot is.

Te melyiket fogod legközelebb kipróbálni?

Forrás

Kapcsolódó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét