Százmillás zsarolás Pécsett

Az 52 éves pécsi gyanúsított életveszélyesen megfenyegetett és százmillió forinttal zsarolt egy budapesti férfit. A belvárosi rendőrök a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozóival közösen fogták el, így meghiúsult a zsarolás.

Besétált s csapdába

Az 52 éves pécsi I. Fülöpöt, 2018. február 22-én telefonon több alkalommal felhívott egy budapesti férfit, akit megfenyegetett és 100 millió forintot követelt tőle. A sértett egy személyes találkozó során további fenyegetéseket kapott a zsarolótól, így látszólag beleegyezett abba, hogy fizetni fog, majd feljelentést tett a rendőrségen, zsarolás miatt.

A pénzátadásra 2018. március 7-én az esti órákban került sor egy V. kerületi cukrászdában, ahol a sértetten kívül a rendőrök is jelen voltak, akik a készpénz átvételét követően a férfit elfogták és előállították, kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

Az elmúlt 24 óra kék számai

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 35 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 5 súlyos és 30 könnyű sérüléssel végződött.A szolgálatot ellátó állomány összesen 189 személyt fogott el, közülük 28 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 123 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 197 személyt állítottak elő, köztük 100 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 2 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 132 esetben foganatosítottak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük