Sokat cikkeztünk arról, hogy nincs elég közvécé Magyarországon, de legvadabb álmunkban sem gondoltuk, hogy ez a hiátus arra bír rá valakit, hogy olyat tegyen, mint ami Füzesabonyban megesett.

[mnky_ads id=”3427″]

Szar-ügy

A heol.hu tudósított a nemtelen esetről, miszerint vasárnapra virradóan vécének használta a ma még ismeretlen elkövető Jézus bölcsőjét, majd a benne lévő pólyával helyettesítette WC-papírt.

Meggyalázta valaki a város betlehemi jászolát

– erősítette meg a Heol információját Nagy Csaba polgármester. A városvezető hozzátette, szeretnék, ha megbűnhődne, aki ezt tette, ezért ötvenezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel az önkormányzat.
[mnky_ads id=”3808″]
(forrás: heol.hu)

4 COMMENTS

  1. isten így akarta, mert semmi nem történik az ő akaratán kívül. Mennyi bírság várható, mennyi a jutalom… ha marad egy kis zsé, akkor megéri bevállalni… de akár a 12 év alatti gyerekkel elvitetni a balhét, oszt akkor jó napot. Tiszta 50 rugó. Jó az így karácsony előtt.

  2. Volt a közelben nyilvános wc? Mert ha igen, akkor értem a felháborodást, és büntetni kell. Ha viszont nem volt… Akkor a polgármester sara. Egy ilyen helyen kell lenni ingyenes, nyilvános wc-nek. Igaz, a dolog kicsit morbid.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here