Szorít az idő! Csütörtök délig kérhet személyre szőlő üzenetet a Mikulástól a csemetének!

Még a mai videójátékhoz szokott világunkban is fantasztikus élmény lehet egy gyereknek, -ki tudja, tanán némely felnőttnek is-  hogy a tévében a Nagyszakállú egyszer csak névre szóló üzenetet küld neki! 

Itt az ingyenes lehetőség, a “csodára”!

“Ho-ho-ho!!! Itt a Mikukásrezidencia! A Mikulás és a Manók alig várják hogy végre személyesen beszélgessenek csemetéddel!”

– hirdeti az ingyenes lehetőséget a Kamaraerdei Közösségi Ház közösségi oldalán.

“Gyerekként mindannyian arról álmodoztunk, hogy egyszer tetten érjük a Mikulást, amikor ajándékokat csempész a csizmánkba.

Esetleg a kéményen keresztül érkezik, a kandallóban ropog a tűz, megeszi a számára kikészített sütiket, elkortyolja a forró csokit, majd felugrik a rénszarvasok által húzott nagy, vörös szánjára, hogy folytassa tovább az útját, és ajándékokat vigyen a világ összes gyermekének.

Ha idén a koronavírus-járvány miatt nem is tud személyesen ellátogatni az otthonodba, örvendeztesd meg gyermekedet egy személyes üzenettel.

Mikulás egész évben figyeli, hogy ki volt igazán jó gyerek. A Manók pedig segítenek neki, hogy aki megérdemli, az Tv – en keresztül is dicséretet és néhány kedves, biztató szót kapjon tőle. Lehetőséged van arra, hogy gyermeked nagy álmát valóra váltsd a Mikulás személyes videójával.
Csemetéd nem jut majd szóhoz a csodálkozástól, amikor meglátja a csak neki szóló, személyes videóüzenetét, üdvözletét, jókívánságokkal.
Ez tényleg egyedi meglepetés, amiről a gyermekek büszkén fognak mesélni az óvodában vagy az iskolában.

Nincs más teendője, mint elküldeni a gyermeked nevét!

Küldje el a legfontosabb információkat, dicséreteket (dióhéjban) amiket szeretnél eljuttatni gyermekednek, illetve hol találja meg a kis lurkó a Mikulás által elrejtett ajándékot a lakásban.
Egy olyan maradandó emlék, amit akár évek múlva is vissza tudtok nézni.
Regisztrálni November 26. 12:00 -ig lehet!!!!! kamaraerdeikozossegihaz@gmail.com. Telefon:06/30/487-7885″

rogán

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük