Connect with us

Voks 2024

Szijjártó „jön az atomháború” Péter a Megafon fiúknak-lányoknak: internetes harcra fel az utolsó virtuális vércsepig!

Szijjártó a Megafon fiúknak-lányoknak: internetes harcra fel az utolsó virtuális vércsepig!
Megosztás

Baromi felemelő érzés lehet mostanság Megafon-talpasnak leni, ülni a klaviatúra előtt és érezni, hogy attól függ az ország, a haza jövője, hogy mekkora blődséget tud a delikvens kitalálni és minél több „áldozat” hírfolyamába eljuttatni. Szijjártó külügyér két repülés között gondoskodott arról, hogy ez a fals kép beivódjon a „munkavállalók” agyába….

Tokától bokáig megtiszteltetés

Szijjártó Péter volt a nagyágyú a Megafon hétfői rendzvényén, ahol arról beszélt a Fidesz üzeneteit harsogó ezer influenszernek, miért kell harcolniuk a következő hetekben az interneten:

ha nem jön össze a jobboldali fordulat az EP-választáson, jön az atomháború.

-foglalta össze a 444.hu. Gondolják el, hová is lennénk a már „kiképzett” Bohár Dániel, vagy Deák Dániel jól fizetett és reklámmal megtolt bejegyzései nélkül, amelyekről általában 1-2 nap alatt derül ki, hogy a fele sem igaz, de addigra a „vuduzottak” újabb „bizonyosságot” tankoltak belőlük és ez a lényeg, nem?

„Ez a való világ….”

Szijjártó szájba rágta, hogy azért kell internetes harcosokat képezni, hogy a valódi harctéri harcosainknak ne kelljen fellépniük. Magyarország külügyminisztere szerint ez a való világ.

„Az a helyzet, hogy az ma egy szuverenitási kérdés, hogy mi továbbra is a béke mellett állunk ki.”

A külügyér-párthqarcos szerint a Megafon videóiból látszik, hogy ők

„azzal a felszabadító érzéssel élünk együtt, hogy őszinték tudunk lenni. Őszinték vagyunk, egyenesek vagyunk, világosan beszélünk”.

Ezt azért nagy dolog, mert ma sokan „a liberális gondolati elnyomás béklyójában túszként élnek”, és nincs meg az a lelki felszabadító érzésük, ami a megafonosokban meglehet, mert azt mondják, amit helyesnek tartanak. A következő időszakra azt jelölte meg az influenszereknek feladatként, hogy védjék meg a szuverenitást és a magyar demokráciát. Szerinte a következő időszakban jelentősen növekedni fog a háborús nyomás. Ennek pedig az az oka, hogy akik elképesztő károkat okoztak Európában a szankciós politikával, most azzal akarják megúszni a felelősségre vonást, hogy „nukleáris háborúról meg világháborúról fantáziálnak”. Szijjártó szerint azért nem módosítanak a rossz döntésekhez vezető stratégiájukon, mert azzal felvetnék a felelősség kérdését.

„Először csak a politikai felelősség kérdése merül fel. Az se kis dolog. De utána más típusú felelősségek is felmerülhetnek. Na, ezt akarják elkerülni azok, akik mindenfajta atomvillanásokról meg nukleáris háborúkról meg világháborúkról fantáziálnak.”

Szijjártó ezt őrült iránynak tartja, mert ezek az emberek még akkor is csak a saját bőrüket mentik, amikor tisztában vannak azzal, milyen veszélyt hoznak mindenkire.

„Az utolsó pillanatban vagyunk, hogy ezt az őrületet megállítsuk.”

A nagy vízen innen és túl….

Milyen kár, hogy nem feltétel a megafon-harcosok esetében, hogy a 8 elein túl ás végzettségük is legyen, hiszen melójuk az lenne kerítésen kívül is.

Ezt az őrületet az óceán két partján is meg kell állítani: Európában júniusban az EP-választásokon, az Egyesült Államokban pedig novemberben az elnökválasztáson. Ha mindkét helyen összejön a jobboldali fordulat, lehet reményünk arra, hogy megszűnik a háborús őrület.

megafon

Szerző