Tarcali Emese: Nyílt levél… Putnoki Zsolt iskola igazgató?!

Szívesebben látnám a szemeit is miközben az alábbi Önhöz intézett soraimat mondanám. 

Elképzelhető, hogy meg sem rebbenne, ugye?!

Szomorú vagyok sokad magammal, mert ma ilyen világban kell élni, ahol egy igazgatónak csúfolt szellemi fogyatékos beteg elme a kisebbségi érzéseinek csak a gyerekek zsarnoki molesztálása útján tud kielégülést szerezni..hmm..micsoda perverzió ez,ha Önnek örömöt okoz a gyengébbek, az elesettebbek, a kiszolgáltatottabbak és persze a kisebbek.. azaz a gyerekek megalázása.

Megfenyegeti az Ön által bántalmazott, megbüntetett gyerekek szüleit?! Ön? Kicsoda Ön, kérdezem én..és velem együtt sok szülő.

Igazgatóként különös tekintettel kellene eljárnia az Ön gondjára bízott kiskorúakkal szemben , akiket a szülők az Ön iskolájába visznek naponta, mert azt hiszik, hogy ott biztonságban vannak a gyermekeik. Az iskola a második otthonuk… Ön pedig egy frusztrált beteg szerencsétlen ember lehet, aki még ráadásul egy vagon gonoszságot is hordoz magában, kifogyhatatlan a találékonysága büntetésből. .
Bátorkodom megkérdezni: nem szégyelli magát? Önt otthon a szülei ily módon guggoltatták órákig, netán éheztették is, vagy milyen kínzó módszereket alkalmaztak még Önön, hogy ilyen kancsal deformált lelkületű selejtes alkat vált Önből?!

Sajnálatos, hogy ezt eddig megtehette, hiszen Ön szülők tucatjait fenyegette meg a gyermekeikkel együtt.

Hiszem azt, hogy az igazságszolgáltatás ez alkalommal nem várat sokáig magára. Ne is reménykedjen abban, hogy ezt megússza…ha esetleg a fideszes haverok mégis elcsitítanák a zajos múltját és jelenét, nem menekülhet el a jövőjétől,a rémálmoktól, a félelemtől, a szégyentől, amit egy ország összes édesanyja és édesapja az Ön irányába fog kivetíteni.

Nem felejtik el, mert ez nem bocsánatos bűn..az Ön fényképét most én is közzé teszem és még sokan mások ezt fogják tenni, mert hírhedt legendásan gonosz embert takar .

Akik eddig rettegtek a migránsoktól, azoknak azt üzenem, hogy itt az igazi veszedelem, ettől kell igazán félni, a neve Putnoki Zsolt, a gyermekeink bántalmazója, Ő valóban veszélyes..és Őt már sokan látták is, sajnos ez nem csak legenda…

Gyermekbántalmazó fideszes polgármesterből lett iskolaigazgató

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük