Telekomos? 10+5 GB ingyen mobilnetet kap ajándékba a koronavírus-járvány miatt

A Telekom március 16-án 0 óráig aktiválja minden ügyfelénél az extra adategyenleget, így azzal más teendője senkinek sem lesz.

Március 16-tól (hétfőtől) a szokásosnál több mobilos adatforgalmat bonyolíthatnak a telekomosok

A cég közleményben jelezte, a lakossági és üzleti mobil ügyfeleinek díjmentes extra adatot biztosít a munkához, tájékozódáshoz és a családi kapcsolattartáshoz, együttműködéshez arra az esetre, ha a koronavírus miatt valaki egy ideig nem megy, vagy nem mehet közösségbe, otthonról dolgozik, vagy akadályozottá válik a családjával való személyes kapcsolattartásban.

A vállalat minden mobil ügyfelének,

beleértve a lakossági előfizetőket és a feltöltőkártyás ügyfeleket, valamint a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország üzleti és kormányzati ügyfeleit, továbbá a Mol mobil és Blue mobil ügyfelek számára is 10 GB-os mobil adatforgalmi egyenleget biztosít díjmentesen.

A felhasználóknak nincs külön teendőjük,

az extra adategyenleget március 16. 0:00 óráig aktiválja a Telekom. Az egyszeri extra 10 GB-os egyenleg belföldön és az EU-n belül használható fel április 30-ig. Ha ez az adatmennyiség is kevésnek bizonyulna, abban az esetben a lakossági és kisvállalati ügyfelek a Telekom alkalmazásban további 5 GB plusz adatmennyiséget tudnak aktiválni, 30 napon belüli felhasználásra (ennek lejárta után újra aktiválható, április 30. előtt).

Az extra adatmennyiséget az EU-n belül,

roaming helyzetben azok is hasznosítani tudják, akik egyébként belföldön korlátlan adatforgalmú díjcsomagokkal rendelkeznek. Az extra adatmennyiség mellett a cég március 13-án 20 órától 200 filmet/epizódot kínál majd ingyenesen a Telekom Videotékában.

Via HVG

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük