Közlöny van róla: a kormány ingyen használhatja a közterületet a pót-tűzijáték előtt-alatt és után is

Amíg Orbán Viktor nyaral, addig is működik a gépezet. Le a kalappal, nem kerüli el semmi a kormányfigyelmet, ha a sokat emlegetett Európa leg…. tűzijátékáról van szó, legyen az bármikor. Főleg így van ez, ha még az önkormányzatoknak is be lehet tartani vele…..

Orbánék megint az egészségünkön spórolnak – Csak keveseknek marad ingyenes az oltás – Frissítve!

Magyarország legpazarlóbb kormánya, csak akkor bőkezű ha holdudvarának megéri. Ugyanakkor mint a harácsolók általában nagyon szűklátókörűek is, mással nem magyarázható ugyanis, hogy néhány kivételtől eltekintve ettől az évtől fizetőssé tették az influenza oltásokat.

Vásárhelyi Mária: a Kádár-rendszert legalább nem mi választottuk, az Orbán-kór viszont a nép akaratából van hatalmon!

A Kádár-korszak idején sokszor gondoltam arra, hogy az emberi elme miféle eltévelyedéseként fogja értékelni az utókor, azt a teljesen irracionálisan működő rendszert, ám azt hiszem ha arra eltévelyedésként, akkor a maira viszont komplett elmebajként fognak emlékezni utódainak….

Így lehet, hogy bejön a vadászati kiállításra beígért „legalább egymillió” látogató – Ingyen belépő mellé dukál az ingyen utazás is!

Nagy várakozással tekint a milliárdjainkat felemésztő Vadászati Világkiállítás néven emlegetett, Semjén miniszterelnök-helyettes és Kovács Zoltán, ez esetben a buli lebonyolításáért felelős személy. Van már operatív törzse is a rendezvénynek, meg hivatalos nemzeti pálesze is, már zajlik a köré csoportosított rendezvény-dömping, már csak a látogatók számáról kell gondoskodniuk.

Család-meghatározás „fideszül”: Hernádi Zsolt + esztergomi unokaöccs-polgi = a luxusszálló vendégei ingyen csobbanhatnak az élményfürdőben

Szép dolog a családi összetartozás, az ember álljon mindig és minden körülmények között a vele „egy vérből valól” mellett, támogassa, egyengesse a másik útját minden rendelkezésére álló eszközzel. Mi lenne szebb bizonyítéka ennek, mint az, hogy a Mol-vezér cégének esztergomi szállodája és az önkormányzati üzemeltetésű -a polgármester Hernádi Zsolt unokaöccse- élményfürdő összefogásának eredményeként nem kell kifizetniük a borsos napijegyért a szállóvendégeknek.