Orbánék megint az egészségünkön spórolnak – Csak keveseknek marad ingyenes az oltás – Frissítve!

Magyarország legpazarlóbb kormánya, csak akkor bőkezű ha holdudvarának megéri. Ugyanakkor mint a harácsolók általában nagyon szűklátókörűek is, mással nem magyarázható ugyanis, hogy néhány kivételtől eltekintve ettől az évtől fizetőssé tették az influenza oltásokat.

Tovább

Vásárhelyi Mária: a Kádár-rendszert legalább nem mi választottuk, az Orbán-kór viszont a nép akaratából van hatalmon!

A Kádár-korszak idején sokszor gondoltam arra, hogy az emberi elme miféle eltévelyedéseként fogja értékelni az utókor, azt a teljesen irracionálisan működő rendszert, ám azt hiszem ha arra eltévelyedésként, akkor a maira viszont komplett elmebajként fognak emlékezni utódainak….

Tovább

Így lehet, hogy bejön a vadászati kiállításra beígért „legalább egymillió” látogató – Ingyen belépő mellé dukál az ingyen utazás is!

Nagy várakozással tekint a milliárdjainkat felemésztő Vadászati Világkiállítás néven emlegetett, Semjén miniszterelnök-helyettes és Kovács Zoltán, ez esetben a buli lebonyolításáért felelős személy. Van már operatív törzse is a rendezvénynek, meg hivatalos nemzeti pálesze is, már zajlik a köré csoportosított rendezvény-dömping, már csak a látogatók számáról kell gondoskodniuk.

Tovább

Család-meghatározás “fideszül”: Hernádi Zsolt + esztergomi unokaöccs-polgi = a luxusszálló vendégei ingyen csobbanhatnak az élményfürdőben

Szép dolog a családi összetartozás, az ember álljon mindig és minden körülmények között a vele “egy vérből valól” mellett, támogassa, egyengesse a másik útját minden rendelkezésére álló eszközzel. Mi lenne szebb bizonyítéka ennek, mint az, hogy a Mol-vezér cégének esztergomi szállodája és az önkormányzati üzemeltetésű -a polgármester Hernádi Zsolt unokaöccse- élményfürdő összefogásának eredményeként nem kell kifizetniük a borsos napijegyért a szállóvendégeknek.

Tovább

Utazzon a Németh Szilárd Utazási Irodával Budapestre! – garantáltan ingyenes …

Németh Szilárd hetek óta promózza közösségi oldalán a budapesti birkózó-világbajnokságot. Nem kicsi a tét, 9 napon keresztül meg kell tölteni a Papp László Budapest Sportarénát fizetőképes – vagy repijegyes – érdeklődővel. Tanulva a kiemelt Orbán-beszédekből és a Békemenetekből nem bízza a véletlenre a toborzást.

Tovább