Tisza Kata: Nagy dolgot szeretnénk? (…) Egyenrangúságot. (..) A jogot, hogy leírhassuk: a kurva életbe, elég volt!

A tény, hogy ez a kormány rájött, hogy meg kell szüntetni a genderszakot, azt mutatja, hogy mégsem olyan tudatlanul korlátolt. Hanem abszolút tudatosan az. 

Álszent, egyenlőtlen és emberkínzó hazugság

Hiszen felmérte, hogy a képzés az, ami rávilágít az új generáció számára arra a hatalmas nagy álszent és egyenlőtlen és emberkínzó hazugságra, amiben az emberek élnek, ebben a térségben, egyéni és rendszerszintű strukturális megerősítéssel.

Hogy a genderszak az, ami bomlasztani képes a gyilkos látszatot, amibe oly sokan halnak itt bele, ez az a tudás és alternatív minta, ami változtatni akar és tud is, ami mutat mást, mint ez a lábszagos feudalizmus, ami dívik itthon.

Elmondom nektek, én még nem öltem embert,

maximum a karmolásig jutottam el, amikor elzárták a kijáratom menekülés közben, és arra se vagyok büszke, az én eszközöm a szó, és másom sincsen, de garantálom, ha bárki, bármelyik lányommal úgy viselkedne férfiként, ahogy velem tették, megölném.

Gondolkodás nélkül, azonnal, a két puszta kezemmel, és vállalnám a börtönt érte, emelt fővel, még a főbelövést is, mint az öreg Tisza tette, az elveiért. Mert ez nem emberhez méltó bánásmód, és nincsen rá mentség, és semmilyen látszat nem tartható, ami a négyfal közti valóságnak ellentmond. És hogy ott mi van, azt senki se tudja, csak aki benne van, és sokszor még az sem tudja. Nem tudja, mert lefagy, és azt hiszi, ez a normális. Na, erről szól a genderszak: hogy nem, ez nem normális élet, akkor sem, ha sokaknak érdeke a status quo fenntartása, és hogy lehet másképp élni, és kizárólag az lenne nevezhető emberhez méltó életnek.

Nagy dolgot szeretnénk?

Szimmetriát. Transzparenciát. Egyenrangúságot. Emberi szót. A jogot, hogy leírhassuk: a kurva életbe, elég volt!

A poszthoz érkezett hozzászólásokból:

„Indulj el a választásokon! Okos vagy és tiszta az igazság érzeted! Empátiád és intelligenciád felbecsülhetetlen kincs! Mielőbb lepni kell ezt te is tudod!! Vannak hasonló kvalitású emberek mint pl ( kisbetűvel nem jelölöm) baranyi krisztina.. Tudom hogy azok akik most uralkodnak hosszú generációk óta hatalmon vannak de nem engedhetjük, mi anyák hogy a gyerekeink eletet is el vegyek! Komoly háttér munkát igényel majd.. Akar puccsot is kell alkalmazni de el kel jönnie a megtisztulásnak különben mind oda vesztek vagy elhadjátok az országot!”

„Gyerekek, és ez még csak a kezdet…
Ez úgy működik, hogy apránként tiltanak be ezt-azt, és minél inkább nincs ellenállás, annál többet és gyorsabban kaszálnak majd. Sajnos az naív korlátolt réteg és az aljas, számító megtévesztő “krém” együtt annyira erős, hogy tehetetlenek vagyunk.”

„Kösz,., különösen fontos, időszerű mondatok! Osztom!!!!!”

„Ha ezt ilyen jól látod és érted, szerinted meddig hagynak még téged így megszólalni?

 

A kormány betilthatja bárminek a tanítását az egyetemeken?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük