Tordai: 8,2 millió forintra büntetett Kövér László, amiért megpróbáltam visszaszerezni a budai rendelőknek az elvont milliárdokat! - Városi Kurír

Sorting by

×

Tordai: 8,2 millió forintra büntetett Kövér László, amiért megpróbáltam visszaszerezni a budai rendelőknek az elvont milliárdokat!

Az Országgyűlés önjelölt házmestere, Kövér László most sem hazudtolta meg önmagát. Rekord összegű pénzbüntetést szabott ki rám, amiért az ülésteremben odamentem egy mobiltelefonnal Varga Mihályhoz, és megkértem: küzdjünk együtt azért, hogy a kormány adja vissza azt a közel 10 milliárd forintot, amit a múlt év végén indoklás nélkül elvett a II. és a III. kerületi szakrendelőktől – írta Tordai Bence közösségi oldalán.

Hirdetés

Varga az érintett kerületek képviselője,

én is ott élek és indulok a ‘22-es választáson, gondoltam hát, hogy velem együtt ő is szívén viseli a helyben lakók betegellátását, pláne most, a járvány idején. Tévedtem – de meg kellett próbálnom.

Nem így gondolta viszont Kövér, aki az Országgyűlés történetének eddigi legsúlyosabb büntetését szabta ki rám: 8,2 millió forintot azért, mert kiállok a kerületi rendelők ügye mellett!

(Azt mindenesetre rögzítsük, hogy Kövér indoklása teljesen alaptalan: udvarias és békés voltam a miniszterrel (Varga volt az, aki engem mellbe taszajtott), nem akadályoztam az ülést, vagy Varga Mihály szabad mozgását, de még csak hangos szó sem esett köztünk.)

Kövér már akkor túllőtt a célon,

amikor Jakab Pétert 4 millióra büntette egy zsák krumpli miatt, de most végképp elvetette a sulykot!

Már a 4 millió forint is önkényes és totálisan eszement büntetés volt,

de az, hogy egy 8 milliós büntetéssel próbál meggátolni abban, hogy teljesítsem a választóknak tett ígéretemet?!

Ez teljes nonszensz, ami egyetlen európai uniós országban sem lenne elképzelhető!

De van egy rossz hírem Kövér házmesternek

Igaz, hogy négy gyerekes családként rendesen meg fogjuk érezni a büntetést – de nagyon téved, ha azt hiszi, hogy ezzel eltántorít engem és a Párbeszédet egy percre is attól, hogy teljes erőbedobással küzdjünk a fideszes önkény felszámolásáért, az egészségügyből kilopott pénzek visszaszerzéséért, egy normális ország megteremtéséért!
Harcolunk tovább, és 2022-ben elkergetjük ezt a jogainkat sárba tipró, tolvaj kormányt Kövérestül, Vargástul, Orbánostul!

A házelnöki határozat itt elérhető, „Legalább fájjon” – Kövér László Házszabály-szigorításáról pedig itt olvashattok.

 

kiskunhalasi, járványkórház
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver

4 hozzászólás

 • 2021.03.12 - 12:31
  Közvetlen hivatkozás

  Kövérnél már eleve rosszul lett bekötve valami,de azzal,hogy némi hatalmat kapott,teljesen elszaladt vele a ló.Arrogáns,pökhendi,már semmi emberi nincs benne,csakúgy,mint az egész fideszes maffia-kormányban. ’22-ben ezektől mindenképp meg kell szabadulni,mert már az is el fog menni az országból,aki eddig nem tervezte.

  Válasz
 • 2021.03.12 - 13:31
  Közvetlen hivatkozás

  Egy paszományos nagy magyarnak mondja magát, szerintem a bezárt Hárshegyi elmebeteg kórházból szabadult .. elmebeteg alja egy senki, egyik fideszes olyan undoritó mint a másik,,megértik egymást,,biróság elé kell állitani mindet és életfogytiglanira, hogy soha többet ne tudjanak friss levegőt szivni

  Válasz
 • 2021.03.21 - 15:11
  Közvetlen hivatkozás

  Kövért meg életfogytiglanira kell büntetni, ilyen mocskos hazaáruló szemetet el kell távolitani a közéletből,,

  Válasz
 • Visszajelzés: Ficsúr = 10.000.000.- forint! - Ennyire büntette Kövér "házbüntnök" a véleménynyilvánítást - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.