FRISSÍTVE!!!! Tovább forr az Index-katlan —  elmenekült az alig egy hete érkezett vezérigazgató —  leállt az Index

Ha van, aki eddig elhitte, hogy az Index körül szálldosó karvaly-hírek, amik a portál közeli elkaszálásáról szólnak csak pletykák, most jól figyeljen: megpattant a frissiben kinevezett vezér.

Körbenyalták egymást, de azért szakítottak

Zöldi Zsolt az alig egy hete kinevezett index vezér, feladta és távozik, ezt jó barátja Bodolai László aki a posztra kommendálta az igazgatótanács elnöke jelentette be a nyilvánosságnak, egy a Kreatívhoz eljuttatott nyilatkozatban:

“Vezérigazgató nélkül, de továbbra is zavartalanul működik az Index. Sajnálom, hogy Zsolt barátom felmondott, de azt azért köszönöm neki, hogy még az elején jelezte, hogy nem tudja ellátni a tisztséggel járó kötelezettségeket. Az Index.hu Zrt pénzügyi helyzetét illetően azt tudom mondani, hogy igyekszünk minél hamarabb tartós megoldást találni a fennálló cash-flow problémára, ugyanakkor szeretném megjegyezni azt is, hogy ez nincs hatással az Index napi szintű működésére, a lap független tartalomgyártására”.

A lemondás

“Vezérigazgatói tisztségemről lemondok, de továbbra is hű olvasója maradok az Indexnek, melynek független tartalmait napi szinten fogom követni. Döntésem oka egyszerű: miután megismertem a cég pénzügyi helyzetét, arra jutottam, hogy egy ekkora szervezetre vonatkozó változtatások véghez vitele túl nagy feladat számomra. Sajnálom, ha esetleg Bodolai László barátomat ezzel most nehéz helyzetbe hoztam” – írta Ződi Zsolt a közleményben.

Frissítés:

Délután rövid időre leállt az Index, az oldal helyén az alábbi talányos üzenet volt olvasható

“Drága olvasóink! (Kedves Origó!)

Sajnos az oldal karbantartás (pánik) miatt nem érhető el. Igyekszünk minél előbb újra elérhetővé tenni mindent, addig szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

:_(((((((((( “

Amennyiben bármi újabb infónk lesz cikkünk frissül.

index

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük