Mintha a showman nem akart volna sárgamellényes tüntetőket mutogatni. Persze magyarázata szerint megint a balosok áldozata lett.

Romosított szavahihetőség

A jelenlegi EU anomáliáit gyakorta Orbán Viktorral példázó Emmanuel Macron hitelességét akarta kikezdeni Bayer Zsolt a nevét viselő showban, vette észere a comment.com, csakhogy egyedül a saját szavahihetőségét sikerült romosítania. (Természetesen mindezt az Echo Tv-n, amelyik a 18-59-es korosztályban 0,3 százalékos közönségaránnyal büszkélkedhet.)

Hogy milyen megfontolásból, azt vélhetően csak a showman tudná megmondani, de a sárgamellényes tüntetés helyett egy három éves, brüsszeli gazdademonstráció képeit vágta be. A szerkesztésben – de ez hangsúlyozottan feltételezés – közrejátszhatott, hogy sárgamellényesek Budapesten is protestáltak (a rabszolgatörvény miatt), méghozzá épp tegnap.

No és az arab számok ismerete?

Bayer szerint neki nincs dolga ezzel az üggyel, elsősorban azért, mert állítása szerint a képsorokat valamilyen balos portálról szedte le, amelyik azt írta, hogy ez zajlik Párizsban. (Az arab számok ismerete azért a balos baklövések kivédésében is segít – hisz a videó alatt ott a dátum.)

(Forrás: Népszava)

Kapcsolódó

Bayer szerint, aki szombaton tüntetett, az “kommunista”, vagy “bunkó”, vagy bunkókommunista!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét