Nem lehet Donald Trumpot azzal vádolni, hogy ahol csak teheti, nem villog tökéletesnek beállított családjával. Mutatós feleség, sikeres gyerekek, mi kell még a legendás amerikai álomhoz?

Trumpék legkisebb lánya

Ám, ahogy minden családban, Trumpéban is van egy fekete bárány. Mi mással lehetne indokolni, hogy tele vannak a hír- és botrányoldalak a Trum-gyerekekkel, kivéve Tiffany-t.

(A Trump-család balról jobbra: középső gyerek Eric, jelenlegi felesége Melania, legfiatalabb gyermek Barron, maga Donald Trump, második gyermeke Ivanka, elsőszülött fia Donald Jr. és az alig ismert Tiffany.)

De mi rejtőzhet emögött:

Donald Trump Jr.

Ő az elnök elsőszülött fia az Ivana Zelnickova modellel kötött házasságából. Donald jr. jelenleg 38 éves, öt gyermek édesapja. A Pennsylvaniai Egyetemen tanult, pályafutását a csaéádi tradícióhoz híven az ingatlanpiacon kezdte. Beszédes lehet, hogy apjával ellentétben támogatja a melegjogok elismerését. Személye apja megválasztásakor került negatív fénybe, amikor orosz kapcsolattal vádolták.

Barron Trump

A 11 éves fiú édesanyja Trump jelenlegi felesége, Melania, ő a család legfiatalabb gyermeke és az első és egyetlen Fia a Fehér Házban. A szülei azt szerint teljesen átlagos amerikai fiú életét éli, nincs nevelőnője, élvezi a golfozást, a baseball és a tenisz. Hihetőnek tűnik …

Ivanka Trump

Talán Ivanka a legismertebb és legnépszerűbb a Trump gyerekek. Az Ivana-tól való első házasság második születésű gyermeke 34 éves, 3 gyermek édesanyja. Fiatal korában – apjának köszönhetően – népszerű magazinok modellje volt (Elle és Glamour). Elhíresült az a mondása, amivel a papa szexista, rasszista megjegyzéseit tompítandó azt mondta, hogy csak “közvetlen”.

Eric Trump

Trump harmadik házasságának legfiatalabbja 32 éves. Felesége Lara Yunaska, még nincsenek gyermekeik. Eric aktív emberbarátként, alapítványa közel 30 millió dollárt adományozott a kaliforniai St. Jude Children’s Research Kórháznak. Híres a tulajdonában lévő Trump pincészet, ami Charlottesville-ben, Virginia államban található.

Tiffany Trump, a feketebárány?

Második feleségével, Marla Maples-el közös lányáról, Tiffanyról keveset hallani. A 22 éves Tiffany a válást követően az anyjával maradt. A mára híres-hírhedt apa nem vett részt az életében egészen a közelmúltig. Az elnöki kampányban azonban ő is képbe került. Tiffany ugyanazt az egyetemet végezte, mint az apja és testvérei, de úgy tűnik, nincsenek további nagyratörő tervei. Éli a gazdag gyerekek életét, mindennapos szereplője az Instagramnak, ahol az extravagáns szülők által finanszírozott életmód minden pillanatát rögzíti és közkinccsé is teszi. Úgy tűnik, az elnök, ha teheti, „megfeledkezik” a fékezhetetlen tiniről.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét