Soha nem tartozott a kedvenceim közé a modellből lett műsorvezető-féle, nekem mindig túl erőszakosan akarta megoldani az éppen adódó feladatot. Ez ízlés dolga, nem írtam volna róla, ha most hirtelen nem válik kórképpé.

Lapos has és torzult arc

Éva az RTL főzőműsorában tért vissza éppen azon a napon, amikor közösségi oldalán saját hasát tette közkinccsé, hogy mindenki lássa, milyen lapos így alig szülés után. Örvendj Magyarország! – Éva ismét a régi: lapos, kicsit túlzottan is. Ami nem változott, az a mindenen átgyalogló bizonyítási vágy egy adag cukormázzal leöntve. A féloldalasan feltöltött száj azonban a régi módon beszél. Tudom én, hogy nem illik valaki külsejét megszólni, ám úgy hiszem, a művi külsőre ez nem vonatkozik, hiszen az nem „adomány”, – akár ilyen, akár olyan – hanem egy szándékos manipuláció része.

Éva, a túltolt bicikli

Csak azért szólok, mert szeretem a főzőműsorokat és kár tönkre tenni az élményt a rossz szereplőválasztással. Éva főztje, ahogy maga is, – lapos has ide, rosszul feltöltött száj oda – robosztus és alig élvezhető esztétikum lett.

A szerkesztők olykor – magasabb szempontoknak megfelkelve – nem azt nézik, mit tehet hozzá egy-egy közreműködő a műsorhoz, ha nem éppen fordítva, hogy mit tehet hozzá a celebhez a műsor. Már előre látom, hogy most indul Horváth Éva újabb nagy menetelése és egyre több műsorban tűnik majd fel, ahogy a jobb sorsra érdemes Anger Zsolt, vagy Vossala Rozina – akik azóta már a dzsungel-celebséget is kipróbálták.

Az RTL-nél egyébként is zavar támadt az erőben, hiszen ahelyett, hogy az X faktor után belátták volna, hogy Kiss Ramóna alkalmatlan műsorvezetőnek, már a széria vége előtt új műsort bíztak rá a dzsungelben. Vajon ki és miért erőlteti, hogy Ő legyen az RTL Liptai Claudiája, már, ha az egy szint.

Hiába no, kis ország vagyunk, kevés celebre jut pénz, talán ezért lenne érdemes meggondolni, hogy kinek a felépítésére fordítanak milliókat. A középszerbe tartozó izzadtságszagúan tündökölni vágyókat, vagy a valódi, szélsőértéken mozgó szimpatikus, vagy éppen antipatikus, de mindenképpen izgalmas versenyzőket tolják-e olykor akár túl is, mint a biciklit szokta egy bizonyos miniszter.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét