Keresztes Ildikó legújabb hóbortja – vedd el magad feleségül!

A házasság komoly döntés, nem árt türelmesen kivárni vele azt, aki tényleg elég érdekes, okos, szép, kisportolt, vagy éppen vicces, kedves, esetleg egyszerűen a másik felünk. Kinek-kinek prioritása szerint. Vagy ellenkezőleg, elvenni, akit a legjobban szeret, vagyis saját magát.

Egyszemélyes esküvő – így biztos az „igen”

Kerítésen kívül – no nem a világ illiberális részén – nem újdonság az egyszemélyes házasság. Ilyenkor a vállalkozószellemű – vagy inkább feltünést kereső – nagy lagzit csap és összeköti az életét saját magával, mint a leginkább hozzáillővel.

A Nápolyban élő Laura Messi hitvallása, hogy:

„Hiszek abban, hogy mindenkinek legjobban saját magát kell szeretnie. Herceg nélkül is lehet tündérmeséd!”

Az önelfogadás szerelmesei egyöntetűen azt vallják, hogy

„férfi nélkül is lehet boldognak lenni”.

Keresztes Ildikó egyetért az önmagukkal frigyre lépő hölgyekkel, hiszen maga is azt vallja, hogy egy ember boldogsága sem függhet mástól, csak saját magától.

„Egy nő éppen annyira lehet boldog férfi nélkül, mint amennyire egy férfi nő nélkül. Ha egy nő függőségben van bármivel, akkor biztosan nem számíthat harmóniára az életében. Ha azt mondja: csak akkor lehetek boldog, ha van férjem, gyerekem, épül a karrierem, akkor biztosan nem éri el a célját. Az embernek önmagával kell jóban lennie. Ha ehhez képest jön egy párkapcsolat, egy kisgyerek, vagy akár egy cuki kutya, az csak plusz. Azért nem furcsa, ha egy nő úgy dönt, hogy önmagát veszi el, mert mindenki elsősorban saját boldogságának kovácsa és felelőse is egyben. Ahogy a saját boldogtalanságunkért sem tehetünk mást felelőssé, úgy a saját boldogságunk is egyedül a mi kezünkben van.”

-nyilatkozta egyik bulvár hetilapnak.

Ha ezt mondja, biztosan tudja mit beszél, hiszen túl van egy félresikerült házasságon és a rossznyelvek szerint több futó vagy rohanó, esetleg sétáló kapcsolaton.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük