Újabb milliárdos született az Ötöslottón - Városi Kurír

Sorting by

×

Újabb milliárdos született az Ötöslottón

Magyarország legismertebb lottójátéka a szombati sorsolást követően egy játékost milliárdossá tett. Tizenegy hét halmozódást követően a telitalálatos szelvény tulajdonosa 1,785 milliárd forintnak örülhet.

Hirdetés

A szerencsés játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál

A 2022. év 24. játékhéten az Ötöslottón a 12, 22, 26, 27, 31-es számokat megjátszó szelvény tulajdonosának igazán boldog hétvégéje lehet, hiszen a június 18-i sorsoláson 1 785 282 580 forintot nyert.

A 100 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható. A nyertes játékos telefonon történő jelentkezése során a lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán.

Ezután kerülhet sor a személyes találkozásra, melynek keretében leadásra kerül az eredeti szelvény, és megvizsgálják annak érvényességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás. A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

Friss híreink

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.