Ennek az 5 csillagjegynek nem lesz gondja a pénzzel júliusban! - Urak, hölgyek: már csak 2 hét és...! - Városi Kurír

Sorting by

×

Ennek az 5 csillagjegynek nem lesz gondja a pénzzel júliusban! – Urak, hölgyek: már csak 2 hét és…!

A szerencse júliusban a következő csillagjegyek mellé szegődik: van  5 csillagjegy, ami szülötteinek júliusban nem csak, hogy nem kell aggódniuk az anyagiak miatt, de nagy sikerekre számíthatnak a szakmai életük és a kapcsolataik szempontjából is. Lássuk, hogy kik ők!

Hirdetés

Kos

Jó hírekkel szolgálnak neked a csillagok a szakmai életedet és anyagi helyzeted illetően júliusra. Fontos lépeseket teszel meg és a siker lehetősége igen magas lesz. Használd ki az adandó lehetőségeket, hogy teljesítsd a vágyaidat, nem fogod megbánni. Minél nagyobb a cél, annál nagyobb lesz a fejlődés üteme is.

Azok a Kosok, akiknek nincs munkájuk, most megtalálhatják az álom foglalkozást.

Bika

Fókuszálj a karrierre és a pénzszerzésre július hónapban, mert nagy hasznodra válhat. A csapatmunkában sokkal jobban tud fejlődni a kommunikáció közted és a kollégák között és ezáltal magad mellé tudod állítani azokat, akikre szükséged lehet. Könnyen simítod el az összetűzéseket és meglesz benned a képesség, hogy bármilyen problémára megoldást találj.

A közeljövőben több pénzt fogsz tudni keresni, mint eddig bármikor.

Ikrek

Júliusban képes leszel elérni egy nagy álmodat, amit már régóta dédelgetsz. Az anyagi helyzeted végre el fogja érni azt a szintet, ahol megszerezheted, amire vágytál. Ez lehet egy új otthon, egy autó vagy bármi, ami kétségkívül megéri a befektetést.

A munkahelyen fizetésemelésre vagy bónuszra számíthatsz az erőfeszítéseidnek köszönhetően.

<<< Érdekel mit üzen még az univerzum? Kattints! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.