Erre a 3 csillagjegyre vár a legboldogabb élet - Te köztük vagy? - Városi Kurír

Sorting by

×

Erre a 3 csillagjegyre vár a legboldogabb élet – Te köztük vagy?

Egyesek szerint a sorsunk a csillagokba van írva míg mások úgy gondolják, minden a tetteinken múlik és valójában mi határozzuk meg a sorsunk. Akárhogy is legyen, az asztrológusok szerint ez a három csillagjegy a legszerencsésebb az életben.

Hirdetés

Rák

Személyiségének köszönhetően olyan embereket vonz magához, akikben teljes mértékben megbízhat és akik boldogságot hoznak az életébe. Karrierje és magánélete is meglehetősen kiegyensúlyozott, így nem sok dolog miatt kell, hogy fájjon a feje. Partnere még a csillagokat is lehozná neki az égről, így nem nagyon van más dolga, mint élvezni az életet.

… hétfőn, úgy általában….

Amennyiben sikerül megtörnie berögzült pénzügyi szokásait, ma nagy haladást érhet el az anyagiak terén, csak érdemes elsajátítania néhány új fogást, melyeket ezentúl, rendre alkalmaz is e területen. Megfontoltan és mértékletesen, kedves Rák, ez a kulcsa mindennek!

A szerelemben pedig….

Ma megismerkedhet valakivel, kedves Rák, akivel talán már régóta szemeznek, vagy éppen kerülgetik egymást, nyilvánvalóan nem véletlenül. Ha végre eljön az áttörés pillanata, bátran hagyja, hogy látszódjék önön lányos zavara, mert az most még olaj is lehet a tűzre, méghozzá csakis pozitív értelemben, amúgy sem rossz, ha mindjárt őszinte alapokkal veszi kezdetét egy kapcsolat, amiből még ki tudja, mi is lehet!

<<< Nézz bele ebbe is! >>>

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Erre a 3 csillagjegyre vár a legboldogabb élet – Te köztük vagy?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.