Vágó István: na most lett elegem! —  Sváby és az ATV leoltása

Na, most lett elegem – kezdi azt a posztot Vágó István, a népszerű tévésből lett DK-s politikus a Facebookon, melyben bejelenti, hogy egy ideig nem megy a ATV-be.

“Nem kívánok szerepelni az ATV-ben!”

Íme Vágó posztja:

Egy ideje posztolgatok arról, hogy helyes-e, ha az “álmentős” történet eltakarja a valóban megtörtént tragikus eseteket, melyek a kórházi ágyak erőszakolt és hirtelen “felszabadítása” kapcsán álltak elő. Tudható, hogy voltak ilyenek.

Erre ma este a Heti Napló Sváby Andrással legütősebb anyaga végig az MSZP videóján szörnyülködött, ide keverve a 2013-as bajai álvideót (mely valóban álvideó volt, amennyiben ott előre megírt szerepet játszott az összes résztvevő, míg Korózs Lajos azt mutatta be, amit a magát mentősnek mondó elmesélt, ilyen értelemben tehát nem volt álvideó), de szerepelt benne Demeter Márta szerencsétlen esete a ciprusi honvédségi géppel, valamint Szabo Tímea parlamenti felszólalása is, melyben – többek között! – ugyancsak hivatkozott Németh Athina adataira, melyeket azt megelőzően hazai és külföldi orgánumok egyaránt átvettek.

Svábyék egész anyaga arra futott ki, hogy ez az ellenzék alkalmatlan az ország vezetésére

Meg kell vallanom, ügyes anyag volt, a propagandamédia meg is nyalná mind a tíz ujját, ha ők csinálták volna. Megismétlem:

egy magát ellenzékinek mondó tévécsatorna választhatta volna azt is, hogy utánamegy például a Helsinki Bizottság által dokumentált ügynek – de nem, ők úgy ütötték AZ ELLENZÉKET, ahogy azt például a HírTV bármely adásában már megszokhattuk.

A fentiek (és néhány ATV-s munkatárs által nemrég engem ért méltánytalanság) miatt úgy döntöttem, hogy egy ideig

NEM KÍVÁNOK SZEREPELNI AZ ATV MŰSORAIBAN, így holnap a Nap hírében sem.

https://www.facebook.com/VagoIstvan/posts/10220522857080306

 

Vázsonyi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük