S mi nyaljuk boldogan urunk kegyelmes lábait – Kezdődik a Nagy Magyar Vadászkutya Világkiállítás, már hetvenmilliárd fölött vannak a költsége

S mi nyaljuk boldogan urunk kegyelmes lábait Új magyar kutyafajtát kísérleteztek ki, ráfaragott a filozófuskergető, Karácsony nyilvánosan fröccsözött. Rab László szŰrreál összefoglalója a 34-es hétről.

Read more

Brávó Juronics Tamás! Ennél összeszedettebben még senki sem csinált hülyét az elv(baj)társakból – Sokba került, de megérte!

Le a kalappal Juronics Tamás  Kossuth-díjas magyar táncművész és koreográfus, színházi rendező, érdemes művész  előtt, aki mindenkit átverve lelkesen elfogadta a NER-felkérést és értő kezeibe vette a 2021-es “leg”-nek beharangozott augusztus 20-ai ünnepségsorozat várva várt szenzációját, az Andrássy úti monumentális felvonulást. Be kell vallanom, amiről előre azt mondják, hogy “ilyet még szem nem látott”, azt kétkedve szoktam fogadni, mert miért nem várják meg, amíg lezajlik és a köz mondja a dicsérő szavakat. Ez esetben sem kellett csalódnom!

Read more

Vágó István: Kálmánka úgy viselkedik, mint egy Kálmánka – És ennek az embernek a posztjaiért fizetnek tízmilliókat azok, akiknek ezekért a butaságokért semmi sem drága…

Néhány napja keringeni kezdett az interneten egy korábban megjelent könyvből kifényképezett fotó, amely alapján a magyar tudóst 1978-ban ügynöknek szervezte be a szocialista kémelhárítás. Ezzel kapcsolatban Karikó Katalin azt közölte: aláírta a beszervezést, de semmilyen jelentést nem adott, illetve senkinek nem ártott. Erre többen rámozdultak, innen is onnan is, ahogy Vágó “Kálmánkája” is.

Read more

Vágó István: baromira nagy lett az arcod, Kálmánka!

A regnáló kormánypárt minden fronton készül a választásra, aminek ékes bizonyítéka, hogy az eddig bevehetetlen korosztályt, a fiatalokat próbálja a Facebookon elérni, méghozzá fizetett hirdetések formájában. A megfuttatottak közül is kiemelkedik Rákay Philip: rá 4,8 millió forintot költöttek március 27-e óta. Bejegyzéseiben mindenre és mindenkire tüzel, ami -aki- az ellenzékhez köthető, de fő célpontja Gyurcsány Ferenc és politikustársa, Vágó István.

Read more

Vágó István tudja a tutit és nem fél elmondani!

„Nekem Klára rátermettsége meggyőző. Ajánlom mindenki figyelmébe, aki a jelenlegi rendszer végét, és egy új, tisztességes és sikeres Magyarország megteremtését várja” – írja a Facebook-posztjában a Vágó István. A DK elnökségi tagja ugyanakkor….

Read more

Breuer Péter: “Azért vagyunk, hogy idegesítsünk másokat, meg, hogy észre vegyék, hogy létezünk…” – Na ne!

Breuer Péter neve először akkor bukkant fel a magyar sajtóban, amikor Kósa Lajossal készített interjút, lehetőséget adva neki, hogy kimagyarázza „a zsidók kénytelenek voltak, vagy lehet, hogy jól is esett nekik a nyilas vitézt megszavazni” kijelentését. Akkor is felvetődött a neve, amikor kiderült, hogy a Heti TV egyik műsorát 20 millió forinttal támogatta a Miniszterelnökség. Most azzal haknizik, hogy a VII. kerületben székelő stúdióját a kerületi vezetés kiebrudalná a helyéről és ennek nyomatékosítására a “zsidó kártyát” sem rest használni.

Read more

Pin It on Pinterest