Vágó István: baromira nagy lett az arcod, Kálmánka!

A regnáló kormánypárt minden fronton készül a választásra, aminek ékes bizonyítéka, hogy az eddig bevehetetlen korosztályt, a fiatalokat próbálja a Facebookon elérni, méghozzá fizetett hirdetések formájában. A megfuttatottak közül is kiemelkedik Rákay Philip: rá 4,8 millió forintot költöttek március 27-e óta. Bejegyzéseiben mindenre és mindenkire tüzel, ami -aki- az ellenzékhez köthető, de fő célpontja Gyurcsány Ferenc és politikustársa, Vágó István.

Tovább

Breuer Péter: “Azért vagyunk, hogy idegesítsünk másokat, meg, hogy észre vegyék, hogy létezünk…” – Na ne!

Breuer Péter neve először akkor bukkant fel a magyar sajtóban, amikor Kósa Lajossal készített interjút, lehetőséget adva neki, hogy kimagyarázza „a zsidók kénytelenek voltak, vagy lehet, hogy jól is esett nekik a nyilas vitézt megszavazni” kijelentését. Akkor is felvetődött a neve, amikor kiderült, hogy a Heti TV egyik műsorát 20 millió forinttal támogatta a Miniszterelnökség. Most azzal haknizik, hogy a VII. kerületben székelő stúdióját a kerületi vezetés kiebrudalná a helyéről és ennek nyomatékosítására a “zsidó kártyát” sem rest használni.

Tovább

Vágó István: Ha nekem nem tetszik, hogy Orbán családja és haveri köre gazdagodik az európai polgárok adóbefizetéseiből, miért lennék bevándorláspárti?

Vágó István közösségi oldalán bukott ki, amiért a Fidesz-csap mindegyikéből az fröcsög, hogy aki más nézetet vall, mint a központilag ki- és jóváhagyott, az Magyarország ellensége, a vesztére tör és azt szeretné, ha ellenőrizetlen bevándorlók lepnék el az országot. Mit az országot? Egész Európát.

Tovább

Kálmán Olga és Vágó István is leleplezte a manipulátor Orbán-tévé közvetítését

Kedden Sargentini-lázban égett az Ön pénzén fenntartott közmédia, de nem tetszhetett nekik a vita heve, így azzal próbálták tompítani hívőik felé az össznépi Orbán-alázást, hogy a felszólalók beszéde alatt a magyar miniszterelnök fals állításait nyomatták.

Tovább

Vágó Gábor valamit jól benézett, György Zsombor segített eligazodnia….

Vágó Gábor elmondása szerint az LMP színében beült az átfazonírozott Hír TV Szabadfogásába, mondván: “Esély sincsen meggyőzni a választókat, esély sincsen legyőzni a NER-t, ha feltesszük a kezeinket, és minden ellenzéki visszavonul a saját kis akolmelegébe.”

Tovább