S mi nyaljuk boldogan urunk kegyelmes lábait – Kezdődik a Nagy Magyar Vadászkutya Világkiállítás, már hetvenmilliárd fölött vannak a költsége

S mi nyaljuk boldogan urunk kegyelmes lábait Új magyar kutyafajtát kísérleteztek ki, ráfaragott a filozófuskergető, Karácsony nyilvánosan fröccsözött. Rab László szŰrreál összefoglalója a 34-es hétről.

Tovább

Brávó Juronics Tamás! Ennél összeszedettebben még senki sem csinált hülyét az elv(baj)társakból – Sokba került, de megérte!

Le a kalappal Juronics Tamás  Kossuth-díjas magyar táncművész és koreográfus, színházi rendező, érdemes művész  előtt, aki mindenkit átverve lelkesen elfogadta a NER-felkérést és értő kezeibe vette a 2021-es “leg”-nek beharangozott augusztus 20-ai ünnepségsorozat várva várt szenzációját, az Andrássy úti monumentális felvonulást. Be kell vallanom, amiről előre azt mondják, hogy “ilyet még szem nem látott”, azt kétkedve szoktam fogadni, mert miért nem várják meg, amíg lezajlik és a köz mondja a dicsérő szavakat. Ez esetben sem kellett csalódnom!

Tovább

Vágó István: Kálmánka úgy viselkedik, mint egy Kálmánka – És ennek az embernek a posztjaiért fizetnek tízmilliókat azok, akiknek ezekért a butaságokért semmi sem drága…

Néhány napja keringeni kezdett az interneten egy korábban megjelent könyvből kifényképezett fotó, amely alapján a magyar tudóst 1978-ban ügynöknek szervezte be a szocialista kémelhárítás. Ezzel kapcsolatban Karikó Katalin azt közölte: aláírta a beszervezést, de semmilyen jelentést nem adott, illetve senkinek nem ártott. Erre többen rámozdultak, innen is onnan is, ahogy Vágó “Kálmánkája” is.

Tovább

Vágó István: baromira nagy lett az arcod, Kálmánka!

A regnáló kormánypárt minden fronton készül a választásra, aminek ékes bizonyítéka, hogy az eddig bevehetetlen korosztályt, a fiatalokat próbálja a Facebookon elérni, méghozzá fizetett hirdetések formájában. A megfuttatottak közül is kiemelkedik Rákay Philip: rá 4,8 millió forintot költöttek március 27-e óta. Bejegyzéseiben mindenre és mindenkire tüzel, ami -aki- az ellenzékhez köthető, de fő célpontja Gyurcsány Ferenc és politikustársa, Vágó István.

Tovább

Breuer Péter: “Azért vagyunk, hogy idegesítsünk másokat, meg, hogy észre vegyék, hogy létezünk…” – Na ne!

Breuer Péter neve először akkor bukkant fel a magyar sajtóban, amikor Kósa Lajossal készített interjút, lehetőséget adva neki, hogy kimagyarázza „a zsidók kénytelenek voltak, vagy lehet, hogy jól is esett nekik a nyilas vitézt megszavazni” kijelentését. Akkor is felvetődött a neve, amikor kiderült, hogy a Heti TV egyik műsorát 20 millió forinttal támogatta a Miniszterelnökség. Most azzal haknizik, hogy a VII. kerületben székelő stúdióját a kerületi vezetés kiebrudalná a helyéről és ennek nyomatékosítására a “zsidó kártyát” sem rest használni.

Tovább

Vágó István: Ha nekem nem tetszik, hogy Orbán családja és haveri köre gazdagodik az európai polgárok adóbefizetéseiből, miért lennék bevándorláspárti?

Vágó István közösségi oldalán bukott ki, amiért a Fidesz-csap mindegyikéből az fröcsög, hogy aki más nézetet vall, mint a központilag ki- és jóváhagyott, az Magyarország ellensége, a vesztére tör és azt szeretné, ha ellenőrizetlen bevándorlók lepnék el az országot. Mit az országot? Egész Európát.

Tovább

Kálmán Olga és Vágó István is leleplezte a manipulátor Orbán-tévé közvetítését

Kedden Sargentini-lázban égett az Ön pénzén fenntartott közmédia, de nem tetszhetett nekik a vita heve, így azzal próbálták tompítani hívőik felé az össznépi Orbán-alázást, hogy a felszólalók beszéde alatt a magyar miniszterelnök fals állításait nyomatták.

Tovább

Vágó Gábor valamit jól benézett, György Zsombor segített eligazodnia….

Vágó Gábor elmondása szerint az LMP színében beült az átfazonírozott Hír TV Szabadfogásába, mondván: “Esély sincsen meggyőzni a választókat, esély sincsen legyőzni a NER-t, ha feltesszük a kezeinket, és minden ellenzéki visszavonul a saját kis akolmelegébe.”

Tovább