Van az úgy, hogy a céltábla visszalő. Pontosan így járt most Puzsér Róbert publicista is. Egyik kedvenc áldozata Vágó István megelégelte a folyamatos piszkálódást, sértegetést, és közösségi oldalán szólt be az általa csak ordító egérnek nevezett megmondóembernek.
[mnky_ads id=”10551″]

Tudom, azt fogjátok mondani, hagyjam a fenébe, hadd hisztizze ki magát

De mit tegyek, ha annyira szíven üt, amikor az SZDSZ-hez hasonlítja műsorvezetői pályámat? Csak ki kell beszélnem magamból…
[mnky_ads id=”10552″]
Ez a „pózolt az intelligenciájával” már sokadik alkalommal böfög elő belőle, de hogy hol és mikor „pukkadt volna ki”, a válasszal még adós maradt.

- Hirdetés -

Tudom, azt fogjátok mondani, hagyjam a fenébe, hadd hisztizze ki magát. De mit tegyek, ha annyira szíven üt, amikor az SZDSZ-hez hasonlítja műsorvezetői pályámat? Csak ki kell beszélnem magamból…Ez a „pózolt az intelligenciájával” már sokadik alkalommal böfög elő belőle, de hogy hol és mikor „pukkadt volna ki”, a válasszal még adós maradt.Ahogy adós még néhány kérdésre adandó válasszal is, nem először teszem fel neki ezeket:- miért van az, hogy a bunkók elképzelhetetlennek tartják, hogy valaki többet tud, mint ők? – honnan veszi Puzsér, hogy előttem voltak a válaszok? Ahogy más segédeszközeim sem voltak, se súgógép, se fülhallgató. Nem is egyszer lepődtem meg, amikor kiderült, hogy én is rosszul tudtam a választ. Ennek is számos bizonyítékát láthatná az épp napjainkban ismételt adásokban az RTL Gold csatornán.- miért nem tájékozódik számos volt kollégám egyikénél, hogy a fentieket bizonyítsák, és hogy ő maga értesüljön róla: a kérdések megismerését a játékvezető számára a licenc tiltotta, amit a jogtulajdonos rendszeresen ellenőrzött is? – miért nem néz meg egy felvételt (sok ilyen volt), ahol bemutattam: az én képernyőmön ugyanaz látszik, mint a játékosén? (például itt: https://www.youtube.com/watch?v=5z-Vkv7i2B8)- ha már mindenképp csesztetni akar, miért nem keres egy olyan területet, ahol arra rá is szolgálhattam?Egy kérdésemre azonban magam már korábban megadtam a választ. Arra, hogy miért nem perelek az otromba és könnyen cáfolható rágalmazás és jó hírnév megsértése miatt. Nos, mert a bíróságon egy levegőt kellene szívnom ezzel az ordító egérrel. Annyit meg semmilyen kártérítés nem ér meg.

Gepostet von Vágó István am Samstag, 5. Mai 2018

Ahogy adós még néhány kérdésre adandó válasszal is, nem először teszem fel neki ezeket:
– miért van az, hogy a bunkók elképzelhetetlennek tartják, hogy valaki többet tud, mint ők? 
– honnan veszi Puzsér, hogy előttem voltak a válaszok? Ahogy más segédeszközeim sem voltak, se súgógép, se fülhallgató. Nem is egyszer lepődtem meg, amikor kiderült, hogy én is rosszul tudtam a választ. Ennek is számos bizonyítékát láthatná az épp napjainkban ismételt adásokban az RTL Gold csatornán.
– miért nem tájékozódik számos volt kollégám egyikénél, hogy a fentieket bizonyítsák, és hogy ő maga értesüljön róla: a kérdések megismerését a játékvezető számára a licenc tiltotta, amit a jogtulajdonos rendszeresen ellenőrzött is? 
– miért nem néz meg egy felvételt (sok ilyen volt), ahol bemutattam: az én képernyőmön ugyanaz látszik, mint a játékosén? (például itt: https://www.youtube.com/watch?v=5z-Vkv7i2B8)
– ha már mindenképp csesztetni akar, miért nem keres egy olyan területet, ahol arra rá is szolgálhattam?

Egy kérdésemre azonban magam már korábban megadtam a választ

Arra, hogy miért nem perelek az otromba és könnyen cáfolható rágalmazás és jó hírnév megsértése miatt. Nos, mert a bíróságon egy levegőt kellene szívnom ezzel az ordító egérrel.
Annyit meg semmilyen kártérítés nem ér meg.

(Forrás Vágó István közösségi oldala)
[mnky_ads id=”10553″]
Kapcsolódó

Internetrobbantás! Puzsér legújabb mocskolódása világhálón

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét