Válasszon egyet a képek közül és ismerje meg a személyisége legrejtettebb oldalát!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ma egy olyan tesztet hoztunk el Önöknek, amelyen hat ábrát láthatnak, az Önök által kiválasztott ábra megmutathatja a rejtett félelmeket vagy rejtett vágyakat.

Ez a teszt segít megérteni azt, hogy milyen érzelmek és félelmek irányítják.

1. Ön empatikus,

azt szeretné, hogy mindenkinek helye legyen a szívében. Hisz a társadalmi élet fontosságában és nem akar egyedül maradni egy pillanatra sem, inkább hagyja magát megsebezni, mintsem ne érezzen semmit. Próbál úgy élni, hogy ne vegye igénybe mások segítségét, de Ön mindenkin segít, még akkor is, ha a problémái esetenként nagyobb, mint a másé.

2. Határozott személynek tartja magát,

azt szereti csinálni amiről úgy érzi, hogy helyes. Ez az egyik legnagyobb érték az életében, amelyet követ. A mottója: “Légy te az a változás, amit az emberekben látni akarsz.” Jobban szeret cselekedni, mint beszélni, de közben ne feledkezzen meg a családjáról sem, mert ők segíteni fognak abban, hogy kikapcsolódjon.

3. A múltban él,

azok a tapasztalatok amelyeket a múltban szerezett, még ma is befolyásolják az életét, nem osztja meg senkivel sem a problémáit, mert megtanulta egyedül megoldani azokat. A szeretetet bármilyen apró gesztusban megtalálja és örül annak, amikor van ideje magával foglalkozni.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük