Erről beszélek nyuszó-muszó, avagy erre képes a kormány-sulykolás – Higgyük el, a gondolkodás nem luxus…..

A csapból is folyó, temérdek közpénzt felemésztő kormánypropaganda “csodákra” képes. Főleg, ha párosul a befogadó közeg félelmeivel, gondolkodástól való távolságtartásával. Ha minden a számításaik szerint alakul, nyugodtan tervezhet a regnáló még pár kétharmados választási győzelemmel. Tényleg itt tartunk?

Read more

Hitte volna? Alföldi Róbert fél!

Több mint harminc éve van a pályán Alföldi Róbert, aki színészként és rendezőként komoly sikereket ért el, művészetét több állami és szakmai elismeréssel is díjazták. A rendező mégis úgy érzi, hogy az utóbbi időben “cserepadra” került a szakmájában, derül ki a Blikk által szemlézett “Elviszlek magammal”  D.Tóth Kriszta projekt legújabb darabjából.

Read more

Félelembeszéd – Ez az ember fél. Csak így tovább!

Hű, basszus, ez az ember fél. Hiába rengeteg pénz (juteszembe, a mi pénzünk!), amin drónfényképezést, utaztatást, ellátást vettek, hogy kijöjjön a százezres, vagy akár több százezres tömeg: a parkoló buszok százai elárulták, hogy ez spontaneitás mennyire szervezett (és költséges) volt. Ez a beszéd sok pénzbe került.

Read more

Sárga “vonalkódos” lett az alsónaci, Szijjártó úr? – Félni és félve hagyni…

A balatonfelvidéki Balatonedericsen a Szijjártó-villa egyre inkább az érdeklődés középpontjába kerül, ámbár úgy néz ki, a miniszter azt leginkább a “visszavonulás” utáni időre tartogatja, hiszen ebben az évben csak egyszer, húsvét környékén jártak arra a családdal. De ha ott vannak, felbolydul a kis falú élete.

Read more

Pin It on Pinterest