Hiába beszélt Bibó a félelemről, ezt már jóval Őszöd előtt elk…tuk  — Lapzsemle

Mire 2006-ban Gyurcsány Ferenc Balatonőszödön elmondta karakter-öngyilkos beszédét, a magyar demokráciát már régóta megbénította a félelem. Heti lapzsemle a 14.

Tovább

A távolról újságírónak, közelebbről Orbán csicskáinak látszó propagandisták …..

Vibrátor alakú és méretű forradalom? (szerencsétlen Bayer Zsolt. Majd megtudja.) Röhögtök zsíros pofával?
A távolról újságírónak, közelebbről Orbán csicskáinak látszó propagandistákkal nyomatjátok a sorosozást, kollektívbűnös-gyártást?

Tovább

Tisztelet a diákoknak! Vastag a bőr az Ady új igazgatójának arcán, ha ezek után bemegy dolgozni!

Minden tiszteletünk a debreceni Ady Endre Gimnázium tanulóié, akik gondolkodás nélkül adták arcukat az elveikhez! Rémes, hogy ezt a mondatot 2018 Magyarországán le kell írni, mert a regnáló olyan közhangulatot teremtett, hogy a normalitás dicső tettnek számít!

Tovább

Magyar honban, még csak nem is fortélyos a félelem, ami igazgat

A Fidesz nap, mint nap szembeötlő undormányai eltörpülnek amellett, amit a szóban annyira felmagasztalt magyar emberek ellen elkövetett. A félelem újra zsigerivé vált, nem használ már a jó öreg lehúzott redőny sem. Rettegünk minden elgondolt ötlettől, tettől, a kimondott szóról nem is beszélve.

Tovább

Onymus posványa

Felesleges ízekre szedni a mondandóját, hiszen hazudik. Erőből, zsigerből, gőgből építi világát. Iszonytató magabiztonsággal adja Cipollát, és kukában landolhatnak a történelem könyvek, mert a mariókat nem érdekli múlt, jelen, jövő, csak a hatalom szédítő mámora, melyben a mihaszna, üresfejű lakáj is az új elit része lehet. Onymus az emberi gyengeségekre, butaságokra, félelmekre épít.

Tovább