Sárga “vonalkódos” lett az alsónaci, Szijjártó úr? – Félni és félve hagyni…

A balatonfelvidéki Balatonedericsen a Szijjártó-villa egyre inkább az érdeklődés középpontjába kerül, ámbár úgy néz ki, a miniszter azt leginkább a “visszavonulás” utáni időre tartogatja, hiszen ebben az évben csak egyszer, húsvét környékén jártak arra a családdal. De ha ott vannak, felbolydul a kis falú élete.

Tovább

Hiába beszélt Bibó a félelemről, ezt már jóval Őszöd előtt elk…tuk  — Lapzsemle

Mire 2006-ban Gyurcsány Ferenc Balatonőszödön elmondta karakter-öngyilkos beszédét, a magyar demokráciát már régóta megbénította a félelem. Heti lapzsemle a 14.

Tovább

A távolról újságírónak, közelebbről Orbán csicskáinak látszó propagandisták …..

Vibrátor alakú és méretű forradalom? (szerencsétlen Bayer Zsolt. Majd megtudja.) Röhögtök zsíros pofával?
A távolról újságírónak, közelebbről Orbán csicskáinak látszó propagandistákkal nyomatjátok a sorosozást, kollektívbűnös-gyártást?

Tovább

Tisztelet a diákoknak! Vastag a bőr az Ady új igazgatójának arcán, ha ezek után bemegy dolgozni!

Minden tiszteletünk a debreceni Ady Endre Gimnázium tanulóié, akik gondolkodás nélkül adták arcukat az elveikhez! Rémes, hogy ezt a mondatot 2018 Magyarországán le kell írni, mert a regnáló olyan közhangulatot teremtett, hogy a normalitás dicső tettnek számít!

Tovább

Magyar honban, még csak nem is fortélyos a félelem, ami igazgat

A Fidesz nap, mint nap szembeötlő undormányai eltörpülnek amellett, amit a szóban annyira felmagasztalt magyar emberek ellen elkövetett. A félelem újra zsigerivé vált, nem használ már a jó öreg lehúzott redőny sem. Rettegünk minden elgondolt ötlettől, tettől, a kimondott szóról nem is beszélve.

Tovább