Azt hiszem nem tévedek, ha úgy gondolom, hogy a 168 óra tulajdonosainak nagy megkönnyebbülésére Tóth Ákossal, Lakner Zoltánnal és Krajczár Gyulával együtt én is befejezem közel évtizedes állandó publicista pályafutásom a lapnál.

Amint ezt az új főszerkesztővel is közöltem,

alapvetően három okom van arra, hogy így döntöttem. Egyrészt elfogadhatatlannak tartom az eljárást, ahogyan Tóth Ákost felállították a főszerkesztői székből, kiváltképp azért mert úgy gondolom, hogy irányítása alatt a lap és az on-line portál is színvonalasan, bátran működött, tanúja voltam a hatalmas erőfeszítésnek, amellyel hétről hétre előállították a lapot, mert úgy gondolom, hogy nagyon fontos színfoltja volt, az egyre vérszegényebbé váló baloldali-liberális palettának, és mert úgy tapasztaltam, hogy minden nehézség ellenére megőrizték függetlenségüket, pedig ez sokszor nem volt könnyű feladat.

- Hirdetés -

De így döntöttem azért is, mert egyáltalán nem rokonszenvezek az EMIH törekvéseivel,

és számomra egyre elfogadhatatlanabb a kormány lieblingje zsidó szervezet pozíciója, kiváltképp ha a kormány egy-egy tagja, és “értelmiségi” holdudvara rendszeresen nyílt, vagy burkolt antiszemita, kirekesztő kijelentéseket tesz.

És végül, de nem utolsó sorban azért is döntöttem így,

mert amióta megvásárolták a lapot, állandó problémák voltak a honor fizetéssel, ma legalább fél éves elmaradásuk van velem szemben, amit immár kénytelen vagyok jogi útra terelni.

Hogy miért tűrtem ezt eddig?

Mert szerettem ezt a munkát, és lojális voltam a szerkesztőséggel. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert fontos és jó lapnak tartottam a 168 órát, és örültem, hogy együtt működhettem mind a Mester Ákos, mind a Tóth Ákos vezette remek csapattal.

Forrás

1 hozzászólás

  1. Ha Ceglédi, Lakner és Tóth lelép, annak oka van, és nem is kicsi.
    Majd ahol írnak azt olvasom.
    Marad a Hont, de az mindig is orange volt. Eddig megvettem a bódéban, innét két pohár sör helyette.
    Népszabi szindróma?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét