Vásárhelyi Mária: Ne csodálkozzunk, ha Mészáros (Orbán) két év múlva nem Magyarország, hanem Európa egyik leggazdagabb mágnása lesz

Az persze jó hír, hogy az EU végre véget akar vetni annak, hogy az Uniós támogatások ahelyett, hogy a közjót, az ország felemelkedését szolgálnák, az oligarchák vagyonát gyarapítják.

Nem akar asszisztálni ahhoz,

hogy a támogatásban részesülő országok belefulladnak a korrupció mocsarába, hogy az európai adófizetők pénze kajmán szigeteki és delawari of shore cégekbe vándoroljon. Ezért 2021-től a támogatások elosztásánál az egyes országoknál figyelembe veszik a jogállami normák érvényesülését és a korábbi EU-s pénzek felhasználását is.

Pillanatnyilag azonban számunkra ennek nem lesz más következménye, mint hogy Orbánék a korábbinál is gyorsabb tempóra kapcsolnak a pénzek ellopásában.

Mivel tudják, hogy meg vannak számlálva a gátlástalan lenyúlás napjai,

ezért az elkövetkező néhány évben akarják beseperni a 2021-től elapadó hasznot is. Ezért aztán maximális fordulatszámra kapcsolt a pénznyelő gép. Orbán strómanjai – Mészáros és Szíjj – naponta nyernek milliárdos közbeszerzéseket, arra is alig jut idejük, hogy kinyissák és becsukják a pénzeszsák száját, már érkezik az újabb manna.

A következő két évben nem győzzük majd kapkodni a fejünket a pénzesőt látva. Ne csodálkozzunk, ha Mészáros (Orbán) két év múlva nem Magyarország, hanem Európa egyik leggazdagabb mágnása lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük