Végre egy politikusnő! Hogy a fejében mi van, azt nem tudni, de a dekoltázsa figyelemreméltó!

Emlékeznek még a 2014-es választások előtt felbukkanó Magyar Gazdák és Polgárok Pártjára? Nem? Nem csoda, ahogy jöttek, úgy tűntek el. A politikusnő, Drotár Adrienn mára átvedlett  az Új Magyar Front nevű képződmény élére és mellbedobással próbálkozik ebben a minőségében.

És a belbecs?

Közösségi oldalán jelentette be szándékát az egykori alelnök:

“Kedves barátaim, ismerőseim, változtassuk meg együtt a jövőnket, tegyünk azért, hogy élhetőbb Magyarországban éljünk. Ez csak is rajtunk múlik! Kérem kedves ismerőseim, barátaim, rajongóim, segítsetek nekem aláírásotokkal, hogy tudjak segíteni mindannyiunkon. Ezekből a településekből várom azokat a segítőkész embereket, akik aláírásukkal, vagy aláírás gyűjtésbe segítenék munkámat! Hajdú Bihar megyében ahol keresek: Báránd, Ebes, Egyek, Földes, Hajdúszoboszló, Hajdúszovát, Hortobágy, Kaba, Nádudvar, Nagyhegyes, Püspökladány, Sárétudvari, Szerep, Tetétlen, Tiszacsege. 06707705483 Keresetek bizalommal! ÚMF képviselő jelöltje!”

Azért, hogy nagyobb hangsúlyt adjon szándékának és ebben a politikai zajban mindenki azonosítani tudja, képet is mellékelt magáról, íme:

fotó: FB.

Patyi András: aki választási szabálytalanságot tapasztal, tegyen feljelentést

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük