Veszélyes férfiak albuma, a horoszkóp szerint

A horoszkóp azt is megmutatja, mely csillagjegyben született férfiakkal érdemes vigyázni, mert veszélyesek a nőkre, akik többsége arról álmodik, hogy megtalálja a számára megfelelő partnert és boldogan élnek együtt, életük végéig. Miért van az, hogy egyes férfiak mellett a mennyországban érezzük magunkat, mások mellett pedig olyanok vagyunk mint egy kalitkába zárt madár? Kivételek persze vannak, de azért….

Kos

A Kos egoista és makacs, ha ilyen partnered van megkeserítheti az egész életed. Akkor is kitart az álláspontja mellett amikor tudja, hogy nincs igaza, mert lázadó és makacs. A Kos számára két dolog létezik, az ő saját véleménye és a hibás vélemény, ne is akarj ellentmondani neki. A Kos horoszkópú férfiak impulzívak és gyorsan dühbe gurulnak, harcolni kell velük minden nap a hirtelen hangulatváltozásuk miatt, egyik percben még nyugodtak a másik percben pedig már robbannak.

Skorpió

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A Skorpió stílusa domináns, elképesztő elvárásai vannak. Erős jellemű, szereti ellenőrizni a szeretteit. Egy Skorpióval nem egyszerű az élet, az ilyen férfiaknak szükségük van arra, hogy megéljék a dolgokat, ilyen férfi mellett egy nőnek nincs nyugodt élete, ezt ne feledjétek.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse