Vigyázz Magyarország! – A pestis helyett a kolera nem megoldás ….

Előrebocsátom, hogy szívem vágya, hogy a magyar társadalom önvédelmi ösztöne és az önmagával, valamint a gyerekeivel szembeni felelősségérzete végre felébredjen és elállja ennek a velejéig aljas és korrupt, diktatórikus, végzetes károkat okozó maffiakormánynak az útját. Az alábbiakban egy olyan facebook bejegyzést ismertetünk, amelynek valamennyi gondolatával közel sem értünk egyet, de a lényegét nagyon fontosnak tartjuk.

Ennek itt az ideje

Egyrészt örömmel látom, hogy kezd kialakulni egy ellenállás, a demokratikus pártok egyenlőre félretették ellentéteiket. A szakszervezetek is kezdenek magukhoz térni az agóniából, az ellenzéki beállítottságú emberek is hajlandók végre akcióba lépni és  abbahagyni a saját táboruk további gyengítését.

Ugyanakkor mély aggodalommal és egyenesen rettegéssel tölt el a társadalom jelenlegi, könnyelmű meggondolatlansága.

Én egy náci szellemet képviselő párttal, mint a Jobbik semmilyen céllal, semmilyen okból, semmilyen szinten nem vállalok semmilyen közösséget.

Ez nálam megdönthetetlen erkölcsi ALAP.

Mit rejt a báránybőr?

Ezek most ártalmatlan, ártatlan báránybôrbe öltöztek, de valójuk egy ordas farkasé. Ezekkel nem lehet közös jövőt tervezni, ezek nem ugyanazt akarják, mint azok a demokratikus pártok,amelyek most velük összezárnak!
A népszerűségük, az elfogadottságuk növekedése engem félelemmel  tölt el. Ameddig ugyanis a társadalom demokratikus gondolkodású része ezer kifogást talál a saját tábora ellenzéki pártjai és politikusai ellen, addig úgy látom, elnéző feledékenységgel bánik a cigányüldözô, rasszista, antiszemita, holokauszt tagadó, idegengyûlölô, árpádsávos lobogóval menetelô, trianonozó, turulozó, zsidó temetôket gyalázó, menekültekre vadászó, kopasz verôlegényes, homofób, álmagyaroskodó, örök tegnapi Jobbikkal.
Akik most  képmutatóan úgy tesznek, mintha emberséges, tiszteletteljes és tisztelni való sorstársak és partnerek lennének.
Nem azok!!!

Mi jöhet egy esetleges közös győzelem után?

És mi van, ha segítenek megdönteni a kormányt, ha a demokratákkal összezárva elűzik a kormányt, Orbánt…
Eddig szuper
De mi jön azután?
Nekik járni fog egy nem jelentéktelen szerep az új kormányban, az új rendszerben…
Én nem fogadnám el ezt a kilátást, mert nekem ez minimum ugyanannyira rohadt, mint az, ami van.

Újra a vesztébe rohan a magyar nép, újra a rossz utat választja egy történelmi útelágazásnál, újra nem fogja fel a dolgok horderejét, későbbi következményeit, a saját erkölcsi felelősségét. Újra csak az orráig lát és nem gondolkozik nagyobb távlatokban!
Majd ha a társadalom megért arra, hogy az európai demokrácia értékrendje mentén hajlandó minden kockázatot is vállalva, a saját és a gyerekei tisztes jelenéért és jövőjéért kiállni, ha elérkezett az ideje, akkor majd meg fogja találni a helyes utat.

Ez most ezekkel egészen biztosan nem az.

A folytatásban: a náci “társutasokról”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük