Vissza nem térő alkalom! Alekosz péntekig – ma csütörtök van! – homoszexuális lesz!

Alekosz, aki a Való VIlág egyik győztese volt, nem akar megbarátkozni azzal, hogy a produktuma kevésnek bizonyult még a kerítésen belüli világhírhez.

Az újabb próbálkozás

Miután Kim Dzsong Un nem reagált megfelelően legutóbbi próbálkozására, most azt találta ki, hogy szexuális szolgáltatásért cserébe szobát adna a jelentkezőnek. Minderre közösségi oldalán keresett vállalkozó szelleműeket.

Bejelentem! Kísérleti jelleggel péntekig homoszexuális leszek! Az érzelemvilág, ahogyan a homoszexuálisok tekintenek rám, csodálatos. Valahogy át kellene ültetni ezt az érzést a nőkbe is. Szeretném megérteni azt, hogy amit a homoszexuálisok látnak bennem, azt a nők miért nem. Lehetőséget adok egy vagy több homoszexuálisnak arra, hogy kiélhessék rajtam a vágyaikat, ezáltal közelebb kerülhessek a megoldáshoz, azaz a nőkhöz.

Alekosz már túl is van az első randiján, és egészen jó tapasztalatokat szerzett. Az persze kérdés, hogy csak az egóját legyezgette ezzel, vagy tényleg képes egy 180 fokos fordulatra a nemi élete terén is.

Azt kell, hogy mondjam, nőtől évek óta – évtizedek óta nem kaptam, nem hallottam annyi csodálatot, mint tőle.

Kísérletemet a nők kigúnyolják, nem értik azt. Pedig mindent értük teszek. Ebből is jól látszik, a női agy primitívebb mint a férfiagy még akkor is, ha a férfiagy női érzelemmel van átitatva

A csütörtöki állás:

“Túl az első randin, túl az első élményen! ??

Utunk, a Campónába vezetett. Moziba szeretett volna vinni. Javasoltam, oda ne menjünk, mert ott beszélgetni nem lehet. Nem is azt akartam! Mondta. Végül egy kávézóban ültünk le, ahol kifejtette mit érez irántam, mit lát bennem. Azt kell, hogy mondjam, nőtől évek óta – évtizedek óta nem kaptam, nem hallottam annyi csodálatot, mint tőle.

Kísérletemet a nők kigúnyolják, nem értik azt. Pedig mindent értük teszek.

Ebből is jól látszik, a női agy primitívebb mint a férfiagy még akkor is, ha a férfiagy női érzelemmel van átitatva.

Még van két nap! Ezalatt az idő alatt tovább tanulmányozom a homoszexuálisokból kiváltott felém áradó vonzalmat, folyamatosan összehasonlítom a nőktől kapott érzelmi élményeimmel, pénteken pedig levonom a konzekvenciát.

Új, kreált külsőmet, ő javasolta.”

 

Már csak egy nap és lezárja a “próbaüzemét”, akit érdekel a dolog, igyekeznie kell!

Tudta? Alekosz békítette ki a két Koreát!

Alekosz lepipálta Trumpot!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük