10 tonna szarvasagancsból monumentális, bőgő gímszarvasbika fejszobor a nemzet egységének új szimbóluma - Városi Kurír

Sorting by

×

10 tonna szarvasagancsból monumentális, bőgő gímszarvasbika fejszobor a nemzet egységének új szimbóluma

Nem olvasta félre, valóban a nemzeti egységet hivatott szimbolizálni a Semjén Zsolt miniszterelnök személyével fémjelzett és alsó hangon 67 milliárd forintból (!) megálmodott vadászati világkiállítás emblematikus agancsszobor – vette észre a 444.hu.

Hirdetés

Még nem elég, várják a vadászok további felajánlásait!

A vadászati világkiállítás szervezői kedden bejelentették, hogy személyesen Szőke Gábor Miklós készíti el az esemény üdvözlő kapuját, méghozzá 10 tonna szarvasagancsból.

“A mai napon megérkezett a hullajtott agancsok első szállítmánya Szőke Gábor Miklós világhírű szobrászművész műhelyébe, aki egy monumentális, bőgő gímszarvasbika fejszobrát fogja megalkotni a különleges alapanyagból az

„Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításra.

A magyar vadászok összefogását és a nemzet egységét szimbolizáló műalkotás

körülbelül 10 tonna agancs felhasználásával fog elkészülni, amely 16 méteres magasságával és 20 méteres szélességével, illetve egyedi kialakításával a Világkiállítás üdvözlő kapuját fogja képezni a Hungexpo területén.

Továbbra is várjuk a magyar vadászok felajánlásait a szobor elkészítéséhez!”

A kommentekből….

“Egy a természettel – One with Nature – szlogenre nekem nem a vadászat jut eszembe. 10 tonna – állítólag “elhullajtott” agancsból készült szoborra meg pláne nem.”

“Alá állíthatnák Mátyás király csontvázát is, s az üdvözölhetné a látogatókat, akár egy-egy kézfogással.”

“A magyar vadászok adakozhatnànak a covid elleni védekezésre is. Akár.”

“Tegnap Üzbég-Magyar burgonyakutató intézet, ma ez. A határ a csillagos ég.”

“Ízléstelen, megalomán. Borzaszóak a fotók a raklapokon körbefóliázott agancsokról. A 67 mrd! Ft-nak pedig számos jobb helye lenne most a gazdaságban…”

Emlékeztetőül….

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

  • 2021.03.31 - 15:12
    Közvetlen hivatkozás

    Ebben a lerabolt, tönkretett, lepusztított csóró országban semmi nem olyan fontos, mint ez a vadászati kiállítás. Még egy stadion is épül, és egyáltalán, a rezsim két kézzel szórja a pénzünket mindenféle felesleges dologra. Az egészségügyi dolgozók végkimerülésig dolgoznak szaré-húgyé. Orbán időnként megköszöni a munkájukat, de ezért még senki nem kapott a boltban kenyeret. Az nem jut eszükbe, hogy tisztességes béremelést kapjanak az eü-s dolgozók az emberfeletti munkájukért.
    Hiszem, hogy működik a karma, és az orbán rezsim az összes aljas tettéért, amit a nép ellen vétett, meg fognak bűnhődni.

    Válasz
  • Visszajelzés: Varga Zoltán: a Kedves Vezető szerda esti performansza valójában április elsejére készült tréfa? - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.