Connect with us

Bulvár

Siker-csillagjegyek 2022 márciusában!

Megosztás

Március a tavasz első honapja. most megtudhatod melyik csillagjegyek lesznek ebben a gyönyörű hónapban a legszerencsésebbek.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Március a tavasz első hónapja. Most megtudhatod, melyik csillagjegyek lesznek ebben a gyönyörű hónapban a legszerencsésebbek.

BAK

Figyeljen oda az egészségére, annak ellenére, hogy az év harmadik hónapja meglehetősen sűrűnek ígérkezik, kevés szabadidővel. Abból a kevés szabadidőből is érdemes a betegségek megelőzése érdekében testmozgásra, egészséges étkezésre és egészségmegőrzésre áldoznia, ahogy minden csillagjegynek, úgy neked is. Ez az időszak rendkívül hajtós lehet a munkahelyén, különösen az egyébként márciusban megszokotthoz képest. Ha proaktívan elöl jár ebben az egyébként nyilván nem túl kellemes hajtásban, akkor azzal most jó lehetőségekhez juthat, és kivívhatja a főnöke elismerését. Párkapcsolata békés nyugvópontra jut, nagyobb viszályok, veszekedések nem várhatók ebben a hónapban. Ha mégis lenne ilyen, az könnyen le fog csengeni, és hamar kibékülnek.

VÍZÖNTŐ

A tavasz első hónapja veszélyeket tartogathat a Vízöntő számára, ha túlhajtja magát. Éppen ezért pihenjen, ne erőltesse a túlórát, és ha teheti, ne most kezdjen új vállalkozásba. Legjobb, ha békés családi körben tölti a szabadidejét, és töltődik, míg a következő időszakban végre az építkezés szolgálatába állíthatja majd az energiáit. A párkapcsolata kivirul ebben az időszakban, a szingli Vízöntők pedig könnyedén találnak új párra. Kreatív és szórakoztató energiái ugyanis csúcsra fognak járni március során. Használja ki ezt a lehetőséget, hogy sok boldog percet éljen át meglévő vagy új kedvesével!

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük