Connect with us

Bulvár

2022 vérpezsdítő pénzhoroszkópja! – 5 csillagjegyre rendkívül sikeres év vár!

Megosztás

Decemberben mindenki be van sózva, az érdekli, mire számíthat. A 2022-es év szinte minden csillagjegynek kellemes változásokat tartogat, de van 5, melynek szülöttei most megvalósíthatják az álmaikat. A pénzügyi életük csodásan alakul és a magánéletük is boldogabb lesz, mint az elmúlt években. Most már csak azt kell kideríteni, köztük vagy-e, nincs más dolgod: láss neki!

Humor Herold-jelöltek figyelem! Szilveszteri sms-gyűjtemény, ami érdemes előre betárazni......
2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Kapcsolódó

Rák

A Rák jegy szülöttei a 2022-es évben minden szempontból szerencsések lesznek. A magánéletükben végre a család mellett lesz idejük saját magukra is, sportolni fognak és nyelveket tanulnak, ami nagyon jó hatással lesz az egész életükre. A Rák jegy szülötteiről sokan azt gondolják, hogy nem értenek az üzleti élethez, de ez nem így van, ebben az évben e jegy szülöttei is megmutatják mire képesek és nagyon sikeresek lesznek. Az anyagi helyzetük teljesen megváltozik, egész évben áramlani fog hozzájuk a pénz, több olyan dolgot is megvásárolhatnak amelyekről már régóta álmodoznak.

…addig is a heti „mi lesz velem…”!

A környezetedben van olyan személy, akinek a viselkedése miatt a vérnyomásod az egekbe szökhet. A munkában, megélhetésben történhetnek változások, amelyek nem biztos, hogy a kedvedre lesznek. A párkapcsolatokat átmenetileg nehézzé teheti a féltékenység vagy a birtoklásvágy. Kedvez az idő bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Egészségi probléma felütheti a fejét.

Kezdjük a hétfővel…

Az esetek nagy részében mindig tudja, hogyan oldjon meg bármilyen bonyolult élethelyzetet, azonban most valami miatt csődöt mond a problémamegoldó képessége. A csillagok állása nem kedvező az ön számára, ezért próbálja most az energiát olyasvalamire fordítani, amiben biztos, hogy nem követhet el hibát. Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével.

Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.

A tisztességtelen bánásmód a munkahelyén egyáltalán nem ismeretlen az ön számára. Nincs egyedül ezzel a problémával. Keressen egy szövetségest. Olyan tevékenységekkel töltse el a szabadidejét, amelyek már beváltak önnél. Ez nem a legjobb időpont az új dolgok kipróbálására.

Oroszlán

Az oroszlán idén sikeresebb lesz mint valaha. Remek üzleti lehetőségeket kap, ezért a pénzügyei csodásan alakulnak. Most végre félre is tehet és közben nem kell lemondania azokról a dolgokról, amiket szeretne megvásárolni. 2022-ben arra összpontosít, hogy megalapozza a jövőjét és ez most sikerülni is fog. a családi élete is remekül alakul, a kapcsolata jobb lesz mint valaha, így együtt építhetik a jövőjüket, ami örömet és sikerélményeket tartogat a számára.

…addig is a heti „mi lesz velem…”!

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akiről úgy gondolhatod, a lelki társad. De az is megeshet, a szerelmi kapcsolatok fordulnak komolyra. Olyan mondatok is elhangozhatnak, amelyek balzsamot jelenthetnek a lelkedre. A munkában viszont olyan helyzet jöhet létre, amely miatt nehezebbnek érezheted az életet. Előfordulhat, hogy kolléga viselkedése miatt bosszankodsz.

Kezdjük a hétfővel…

Ha úgy érzi, hogy nem működnek ön körül megfelelően a dolgok, akkor ne féljen megtenni a szükséges lépéseket még akkor sem, ha ezáltal némi kockázat vállalására is kényszerül. Később tudatosulni fog önben, hogy jó döntést hozott. Sikerült egymásra hangolódniuk a kollégáival így ennek köszönhetően remek ütemben fog haladni a közös munka.

Relaxáljon és végezzen jógagyakorlatokat.

Ha még kezdő ezen a téren, akkor vigyen el valakit magával. Észre fogja venni, hogy a közös élmények megerősítik majd kettejük kapcsolatát. Talán most rossz hangulatban van, de ez nem ok arra, hogy ignorálja az embereket. Társaságban határozottan jobban érezné magát.

Forrás

 

2022 vérpezsdítő pénzhoroszkópja! - 5 csillagjegyre rendkívül sikeres év vár!

Szerző

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük