Connect with us

Ez a nap

A Fidesz Sorostól félti választási győzelmét

Miért titkos a Soros-terv?
Megosztás

A Fidesz azt írta: Soros György dollármilliárdokat mozgat meg azért, hogy az általa pénzelt szervezetek segítségével keresztülvigye a „Soros-tervet„.

Alaptalan a kötelezettségszegési eljárás?

A kormánypártok egyetértenek azzal, hogy a brüsszeli eljárás ellenére ki kell tartani a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvény mellett, mert a „Soros-birodalom” átláthatóságára minden korábbinál nagyobb szükség van – írta a Fidesz közleményében.

Arra reagáltak, hogy Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a nap folyamán tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormány alaptalannak tartja a külföldről támogatott civil szervezetek ügyében folyó kötelezettségszegési eljárást, és ezt közölte az Európai Bizottsággal a szervezetnek küldött válaszban.

A Fidesz azt írta: Soros György dollármilliárdokat mozgat meg azért, hogy az általa pénzelt szervezetek segítségével keresztülvigye a „Soros-tervet”, betelepítse a migránsokat és „eltávolítsa azokat, akik az útjában állnak”.

Hozzáfűzték: Brüsszel az NGO-kat (nem kormányzati szervezeteket) is be akarja vonni a menedékkérelmi eljárásokba, azok a tagállamokat megkerülve „szponzorként” jelentkezhetnének a migránsok befogadására. Szerintük a „Soros-hálózat” tevékenysége komoly nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet, mert nemcsak a bevándorláspolitikát akarja befolyásolni, hanem a választásokat is. Megismételték: a magyar embereknek joguk van tudni, hogy mely civil szervezetek kapnak jelentős támogatást külföldről.

A magyar szabályozás szerint a civil szervezeteknek be kell jelenteniük, ha 7,2 millió forintnál több külföldi támogatást kapnak egy év alatt, továbbá a támogató személyét és székhelyét, ha az 500 ezer forintnál nagyobb támogatást nyújtott.

 

Szerző

1 Comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük