A horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegynek lesz a leghúzósabb ez a negyedév

Sokan éreztük úgy, hogy ez az éve nagy változásokat fog hozni az életünkbe, amiben nem is tévedtünk, viszont az év eleje egyes csillagjegyek számára az átlagosnál is nehezebb lehet. Ez nem jelenti azt, hogy a nehezebb tapasztalatokból nem lehet építkezni, sőt! Ezek a leckék segíteni fognak téged abban, hogy felépíthesd a még erősebb és még jobb önmagadat. Talán most még nem érzed kielégítőnek ezt az információt, de idővel hálás leszel a fejlődésért. Lássuk, melyik az a 3 csillagjegy, akik nehézségre számíthatnak a horoszkóp szerint. 

Kos

Az év eleje a következő szegmensek terén lehet bonyolult: pénz, párkapcsolat, haláleset. Elgondolkozol azon, hogyan oszthatnád meg jobban az életedet másokkal, hogyan hasznosíthatnád jobban az erőforrásaidat, hogyan engedhetnél be újabb embereket az életedbe és hogyan léphetnél túl a legnagyobb félelmeiden. Nagy lelki önvizsgálaton kell túlesned ahhoz, hogy ezt az évet tiszta és mondjuk úgy friss lappal indíthasd. Olyan kérdésekre kell választ találnod, amelyek elől eddig hajlamos voltál elmenekülni. Talán szembe találod magad olyan hazugságokkal, amelyekkel mindeddig saját magadat áltattad. Lehetséges, hogy azért találtál eddig érzelmileg megközelíthetetlen társakra, mert te magad is az vagy? Bármivel is küzdesz, fontold meg egy szakember segítségét is.

Rák

Elkötelezettség terén lesznek problémáid még ebben az évben, mondja a horoszkóp. Ésszerűtlen az az elvárás, amit mások felé támasztasz, különösen azért, mert tőlük várod el, hogy boldoggá tegyenek téged. Ideje túllépned a társfüggőségeden és hagynod, hogy a dolgok természetes ütemükben haladjanak. Nem számít, hogy mennyire csalódsz másokban, rájössz, hogy mindenki maga felelős a saját érzéseiért. Sokan csalódást okozhatnak, de ez időnként teljesen normális, hiszen mind emberek vagyunk és tévedünk. Ha úgy érzed, hogy többet érdemelsz, akkor ne másoktól várd el, hogy megadják neked. A te dolgod, hogy függetlenedj és először megtanuld szeretni önmagad, így sokkal egyszerűbb lesz elérned a boldogságot és másokat is jól szeretned.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük