Horoszkóp a friss, ropogós a szerdai napra! – Kosok, Rákok, Bikák és Ti többiek, jól figyeljetek!

Akkora mázlink van, hogy elértük Téged, akinek pont január 12-én van a szülinapja? Ez esetben kutya kötelességünk veled külön is foglalatoskodni! Olvasd: a horoszkóp szerint a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás határtalan energiával ajándékoz meg az elkövetkező 12 hónapban. Mihez fogsz kezdeni vele? A legjobb eredmény elérése érdekében készíts vázlatot, hogy mire használod, ami megadatott. Ha egyedülálló vagy, a randizás nem okoz majd problémát. Nagy valószínűséggel belebotlasz egy figyelemre méltó jelölttel és nagyon jól fogjátok érezni magatokat. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel lesz mit ünnepelni idén, hiszen nagyon jelentős lépést tesztek meg közösen. Na jó, de mi vár a többiekre?

Kos

Ma meglehetős érdeklődést mutathat misztikus dolgok, titkok iránt, így meglehet, hogy a nap folyamán elkalandozik, s okkult tudományokról, természetgyógyászatról, történelemről, asztrológiáról, alkímiáról, esetleg farmakobotanikáról olvasgat. Bár sok van, ami érdekes és meglepő a világon, de mindig egy egészséges szkepticizmussal szemlélődjön, kedves Kos, nehogy egyes kontárok írásai tévútra vigyék. Ha nem tudja megfelelően felmérni egy adott probléma komolyságát, akkor ne akarja azt azonnal megoldani. Ne cselekedjen elhamarkodottan, hiszen ha figyelmetlen, akkor sokkal könnyebben követhet el hibákat. Szükség esetén kérjen tanácsot a barátaitól.

Bika

A mai igazán alkalmas nap lehet egy kisebb, vagy nagyobb, üzleti vagy magánjellegű kiruccanásra, utazásra, mely nagyon izgalmasnak ígérkezik. Az is előfordulhat, hogy éppen ma új tanulmányokba kezd, ami szintén izgatottságra adhat okot. Érezze a változás szelét, kedves Bika és fogja be vitorlájába! Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a naplóírás csak gyereknek, tininek való, pedig ez egyáltalán nem igaz. Ha rendszeresen feljegyzi a napjainak történéseit és az ötleteit egy naplóba, akkor a személyisége komolyabb fejlődésen mehet keresztül, mintsem azt gondolná, ráadásul sokkal jobb rálátása lehet az élete egészére. Ne essen kétségbe, ha most éppen nem teljesen tökéletes a párkapcsolata. Valószínűleg ez csak egy átmeneti állapot. Békéljen meg a helyzettel és tekintsen előre.

Ikrek

A mai napon, kissé bizarr álmok, esetleg furcsa gondolatok kavaroghatnak fejében, melyek szinte egész nap nem hagyják nyugodni. Koncentráljon, kedves Ikrek, mert van értelme az egésznek, még, ha zavarosnak is tűnik most minden, ám külső segítségre ne számítson, mert ön az egyetlen, aki megtalálhatja a kulcsot! Minden kezdet nehéz, ezért a bonyolultabb élethelyzetek miatt soha nem szabad kétségbe esnie. Még ha fogcsikorgatva is, de tovább kell haladnia a kitűzött céljai felé, amit könnyebbé tehet azzal, hogy előre tekint, hiszen idővel úgyis minden lecsendesedik majd ön körül. Szükség esetén forduljon bizalommal tanácsért a munkatársaihoz, vagy a barátaihoz. Egy a lényeg: ne adja fel! Ne maradjon egyedül a gondolataival. Beszélje meg a párkapcsolatát a legjobb barátaival. Biztos, hogy megértésre talál majd a körükben, és remélhetőleg hasznos tanácsokkal is ellátják.

Rák

Egy kellemes esti programra, netán partiba készül, kedves Rák? Ma semmiképp se mondja le az ilyesmit, ugyanis, most nagy eséllyel ismerhet meg valakit, aki még fontos szerepet tölthet be életében, üzleti partnerként, talán még szeretőként is egyaránt! Néha nem lehet elkerülni a kisebb “kegyes” hazugságokat. Ha egy jó ügy érdekében él velük, és sikerül általuk igazolnia a cselekedeteit akkor nincs is ezzel semmi baj. Arra viszont vigyázzon, hogy minden ilyenen esetben “vékony jégen” jár. Végre találkozhat azzal a személlyel, aki annak idején olyan inspiráló hatással volt önre. Ragadja meg a lehetőséget és legyen kreatív! Jobban jár, ha nem vesz részt olyan tevékenységekben, amik komoly kockázattal járnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük